MSI laptop kaliteli mi?

2017 yılında MSI Laptop Apache modelini almıştım, çok memnun kaldım, halen kullanıyorum.

Evet Alpha'dan bahsediyorsunuz. Yalnız emekli @Radeon RX 5500M o cihazda sorunlar yaşamaya başlamıştı.

Alpha GP idi GL oldu 2021'de hocam, Bravo hep GF. Benimki ilk Alpha'lardan GP kasa. Ben uzun süre sorun yaşadıktan sonra anakart tamamen arıza verdi ve ücretsiz değişimi sağlandı. O gün bugündür sıkıntı yok çok şükür.

msi ge77hx kullanıyorum. aşırı memnunum. en baba oyunda bile gördüğüm max sıcaklık 71 derece. raider serisi tavsiye edilir.

MSI olsa olsa Stealth olur

MSI GT77HX 13VI TITAN sahibiyim yaklaşık 1 aydır ve memnunum gayet

GS, GE ve GP kasalar iyidir. Sadece kasa kalitesi yönünden değil, soğutma ve performans kanadında da iyi işler çıkartıyorlar.

GP ve GE serilerde aynı kasa kullanılır. Panel arka kapak ve klavye çevresi metal, alt kısım ise plastiktir. GS serisi tamamen metaldir ve taşınabilirlik açısından daha iyidir. Ancak ekran kartları Max-Q'dur. 3 fan 7 ısı borusuyla en iyi soğutulan modeldir ayrıca.

GE Raider ve GS Stealth modeller gereksiz pahalı. Şahsen benim ''iyi laptop'' kanadında fiyat/performans yönünden tavsiye ettiğim GP serisidir.

GL serisinden çıkan laptoplar son zamanlarda daha iyi ve MUX Switch var bazılarında. Asus tarafında TUF Gaming ile mukayese edilebilir.

Asus ile karşılaştırmaları:

MSI GF = Asus TUF Dash
MSI GL = Asus TUF Gaming ve ROG Strix
MSI GP ve GE = Asus ROG Scar Edition
MSI GS = Asus ROG Zephyrus

GL modellerin bazıları Max-P değil, Asus ROG Strix ise Max-P. Bu ufak fark dışında GL serisi TUF Gaming ile ROG modelleri tokatlar.

Asus'un iyi olan ''ROG Scar'' modelleridir ancak onun da GP ve GE karşısında şansı yoktur. GS serisi ise ROG Zephyrus'u her yönden tokatlar.

MSI'ın GF serisi iyi değildir. Bazı modelleri tek fanlıdır. Son çıkanlar plastik kasalıdır.

GT Titan'ı hiç dahil etmedim o zaten taşınabilirlik dışında her yönden en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…