MSI laptop klavyesinde R tuşunun rengi değişmiyor

ahmtfy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI Pulse 16 AI kullanıyorum ve geçenlerde fark ettiğim üzere Wheel aydınlatma modunu kullanırken R tuşu daima açık mavimsi renkte yanıyor. Fakat Wave veya Static herhangi bir renkte kullanırken ya da Dance modunda R tuşu da diğer tuşlarla renk değiştiriyor. Bu fiziksel mi yoksa Mystic Light yazılımının bir sıkıntısı mı? (Özellik Kitleri kısmından Mystic Light'ı güncelledim, ona rağmen böyle.)

Ayrıca laptopun diğer videolarını da izledim ve onlarda da böyle gibi fakat video olduğu için net belli olmuyor o sebeple özellikle bu laptopu kullanan kişiler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Mystic light menüsünde özelleştir diye bir sekme daha var orayı kontrol edebilirsiniz belki bir renk modunu özelleştirdiniz.

Olmadı 2.Profile geçiş yapıp Wheel aydınlatma modunu deneyin, bunu yaptığınızda klavyeye gönderilen aydınlatma sinyali tamamen sıfırlanmış olur yeni profil üzerinden denediğiniz için.

Eğer yine olmuyorsa direk klavyenin aydınlatması ile alakalı olabilir.

Hocam özelleştirme kısmında değil varsayılan olarak gelen wheel modunda da oluyor bu ayrıca mystic light'ı güncelleyince modları sıfırlıyor zaten. Ayrıca wave modunda r tuşu da renk değiştiriyor sadece wheel modunda bu hata ve videolarda da benzer gözüküyor. Programlama hatası olup olmadığından emin olamadım ondan sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…