Koray.Balci Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Laptopta 2 adet jak var hoparlör jakı çalışıyor ama mikrofon jakı çalışmıyor. Bilgisayarı alalı daha 1.5 ay civarı oldu. Garantisi var, değişim istemeli miyim yoksa yazılımsal bir sorun mudur? Ne yapsam düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Laptopta 2 adet jak var hoparlör jakı çalışıyor ama mikrofon jakı çalışmıyor. Bilgisayarı alalı daha 1.5 ay civarı oldu. Garantisi var, değişim istemeli miyim yoksa yazılımsal bir sorun mudur? Ne yapsam düzelmedi.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 3 Haziran 2021 #2 Başka bir kulaklık ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 1.5 ayda değişim yapmazlar. Fiziksel olarak bir zarar olmayabilir farklı mikrofonlarla deneyin ve ayarları kurcalayın. Artı 0 Eksi
1.5 ayda değişim yapmazlar. Fiziksel olarak bir zarar olmayabilir farklı mikrofonlarla deneyin ve ayarları kurcalayın.
KS KS Koray.Balci Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 AkınC dedi: Başka bir kulaklık ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı. tugoli dedi: 1.5 ayda değişim yapmazlar. Fiziksel olarak bir zarar olmayabilir farklı mikrofonlarla deneyin ve ayarları kurcalayın. Genişletmek için tıkla... MSI 6 aya kadar değişim yapıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
AkınC dedi: Başka bir kulaklık ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı. tugoli dedi: 1.5 ayda değişim yapmazlar. Fiziksel olarak bir zarar olmayabilir farklı mikrofonlarla deneyin ve ayarları kurcalayın. Genişletmek için tıkla... MSI 6 aya kadar değişim yapıyor diye biliyorum.