MSI Laptoplar Broadwell ve GTX 8XX Serisine Güncellenecek mi?

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 561
Makaleler
25
MSI GE40 modelinin özellikle "Dragon Eyes" versiyonu gerek taşınılabilirliği, gerekse performansı açısından ilgimi çekiyor. Ancak hâlihazırda bilgisayar ihtiyacım yok ve bilgisayarımı yaz sonu gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu bağlamda MSI bilgisayarlarda 2014 içerisinde "Broadwell" ve "Nvidia 8xx" güncellemesi bekleniyor mu merak ediyorum. Ayrıca GE40 modelinin üretimine devam edileceği ve olacaksa güncellemelerden faydalanacağı biliniyor mu?

Her ne kadar MSI birçok modelini GTX 800M ekran kartları ile güncellediyse de GE40 bu güncellemeden nasibini almadı. Broadwell işlemciler de maalesef 2015’e sarktı. MSI, GE40 serisini devam ettirecektir ki ben de GE40 kullanıyorum. Bu bağlamda 2015’te Broadwell ile daha az ısınan, daha düşük güç tüketen, daha ince, daha sessiz ve yine Maxwell ile daha yüksek grafik performansı olan bir GE40 bizi bekliyordur umarım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı