legit2222 Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Selamlar, laptopumda nasıl Secure Boot açabileceğimi bilmiyorum. Araştırmama rağmen bir makale bulamadım. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Selamlar, laptopumda nasıl Secure Boot açabileceğimi bilmiyorum. Araştırmama rağmen bir makale bulamadım. Yardım eder misiniz?
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 legit2222 dedi: Selamlar, laptopumda nasıl Secure Boot açabileceğimi bilmiyorum. Araştırmama rağmen bir makale bulamadım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genelde Advanced bölümünde olur.
legit2222 dedi: Selamlar, laptopumda nasıl Secure Boot açabileceğimi bilmiyorum. Araştırmama rağmen bir makale bulamadım. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genelde Advanced bölümünde olur.