MSI laptopta "Killer Network" nasıl kaldırılır?

miyawisu

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ta mavi ekran yediğim için Riot'a bilet gönderdim, bana Killer Network'ü silmemi söylediler, sildim. Ama bu sefer laptopum internete bağlanamadı. Kablolu internet sağlayıcısı kullanıp tekrar indirdim ama bana ısrarla Killer Network'ü silmemi söylüyorlar. Nasıl silebilirim internetimde sorun yaşamadan ve bu doğru bir eylem olur mu?

Dosya Ekleri

• valorant hata.png
    valorant hata.png
    76,4 KB · Görüntüleme: 58
İnternet sürücüsü. Daha tutarlı bir internet trafiği sağlıyor. Sisteminizde mavi ekran hatalarına sebep oluyorsa silmeniz doğru olur. Uygulamayı silip, ağ ayarlarını sıfırlayıp sistemi yeniden başlattığınızda internetiniz olmuyor mu?

İnternet sürücüsü. Daha tutarlı bir internet trafiği sağlıyor. Sisteminizde mavi ekran hatalarına sebep oluyorsa silmeniz doğru olur. Uygulamayı silip, ağ ayarlarını sıfırlayıp sistemi yeniden başlattığınızda internetiniz olmuyor mu?

Killer network yazınca bir şey çıkmıyor bilgisayarımda. Nasıl emin olabilirim sildiğimden? Ağ ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim? Kusura bakmayın pek anlamadığım işler.

Killer network yazınca bir şey çıkmıyor bilgisayarımda. Nasıl emin olabilirim sildiğimden? Ağ ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim? Kusura bakmayın pek anlamadığım işler.

Denetim Masası üzerinden kaldırdıysanız muhtemelen silinmiştir. Ağ ayarlarını ise arama kısmına ağ sıfırlama yazarak oradaki kısımdan sıfırlayabilirsiniz:

1721413318255.png

Sıfırlamadan sonra hala Wi-Fi'a erişemiyorsanız Killer sürücüsü gerekli gibi bir şeydir muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı