Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 YigitXS dedi: Zaten laptoplarda Windows 10 yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows-u sıfırla ile format atmış.
YigitXS dedi: Zaten laptoplarda Windows 10 yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows-u sıfırla ile format atmış.
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 YigitXS dedi: Zaten laptoplarda Windows 10 yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplar FreeDOS gelir bazıları işletim sistemi kurulmuş olarak gelir.
YigitXS dedi: Zaten laptoplarda Windows 10 yüklü değil mi? Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplar FreeDOS gelir bazıları işletim sistemi kurulmuş olarak gelir.
Y Yusufatma Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2022 #13 Yavuz_Çetin dedi: Arkadaş format atmamış. Sıfırlama yapmış. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim herkese cevaplar için bilgisayarcıya götürmekten başka çarem yok anlaşılan ben pek anlamıyorum çünkü sağolun
Yavuz_Çetin dedi: Arkadaş format atmamış. Sıfırlama yapmış. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim herkese cevaplar için bilgisayarcıya götürmekten başka çarem yok anlaşılan ben pek anlamıyorum çünkü sağolun
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #14 Yusufatma dedi: Çok teşekkür ederim herkese cevaplar için bilgisayarcıya götürmekten başka çarem yok anlaşılan ben pek anlamıyorum çünkü sağolun Genişletmek için tıkla... O paraya gidin flash bellek alın windows kurun. Acayip basit. Ben 10 veya 9 yaşında iken yapıyordum.
Yusufatma dedi: Çok teşekkür ederim herkese cevaplar için bilgisayarcıya götürmekten başka çarem yok anlaşılan ben pek anlamıyorum çünkü sağolun Genişletmek için tıkla... O paraya gidin flash bellek alın windows kurun. Acayip basit. Ben 10 veya 9 yaşında iken yapıyordum.
Y Yusufatma Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2022 #15 Yavuz_Çetin dedi: O paraya gidin flash bellek alın windows kurun. Acayip basit. Ben 10 veya 9 yaşında iken yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Direkt bilgisayarcılardan mı almalıyım peki pek bu işlerden anlamıyorum da.
Yavuz_Çetin dedi: O paraya gidin flash bellek alın windows kurun. Acayip basit. Ben 10 veya 9 yaşında iken yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Direkt bilgisayarcılardan mı almalıyım peki pek bu işlerden anlamıyorum da.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #16 Yusufatma dedi: Direkt bilgisayarcılardan mı almalıyım peki pek bu işlerden anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... BİM'de Lexar V100 Jumpdrive var. Bir çok tanıdığım ve forumda da kullananlar var. Daha şikayet duymadım. Onu alıp, bu işlemleri uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yusufatma dedi: Direkt bilgisayarcılardan mı almalıyım peki pek bu işlerden anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... BİM'de Lexar V100 Jumpdrive var. Bir çok tanıdığım ve forumda da kullananlar var. Daha şikayet duymadım. Onu alıp, bu işlemleri uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y Yusufatma Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2022 #17 Yavuz_Çetin dedi: BİM'de Lexar V100 Jumpdrive var. Bir çok tanıdığım ve forumda da kullananlar var. Daha şikayet duymadım. Onu alıp, bu işlemleri uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Yusufatma dedi: Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Teşekkür esiyorum çok sağolun
Yavuz_Çetin dedi: BİM'de Lexar V100 Jumpdrive var. Bir çok tanıdığım ve forumda da kullananlar var. Daha şikayet duymadım. Onu alıp, bu işlemleri uygulayın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Yusufatma dedi: Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Genişletmek için tıkla... Teşekkür esiyorum çok sağolun
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #18 Yusufatma dedi: Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Teşekkür esiyorum çok sağolun Genişletmek için tıkla... A101 de olabilir. Elektronik bölümünde olur. Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek Fiyatları Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da! www.cimri.com Tipi bu şekilde. Normalde bu kadar pahalı değil tabii.
Yusufatma dedi: Aaa bir bayan olarak bimi sürekli takip ederim ama ilk defa duydum Teşekkür esiyorum çok sağolun Genişletmek için tıkla... A101 de olabilir. Elektronik bölümünde olur. Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek Fiyatları Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Lexar 32 Gb 3.0 Jump V100 Flash Bellek özellikleri kullanıcı yorumları ve indirim seçenekleri Cimri.com'da! www.cimri.com Tipi bu şekilde. Normalde bu kadar pahalı değil tabii.