MSI Leopard 8RE GTX 1060 Driver Sorunu

CYP

Kilopat
Makaleler
1
Selam; MSI Leopard 8RE laptopumda GTX 1060 ekran kartı var.
Bunu en son sürümü Nvidia’nın sitesinden indirdim ancak, kontrol ederken işletim sistemi hatası veriyor ve driverı yüklemiyor.
Windows 10 pro 64 bit kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey'in verdiği bilgide iş'e yaramazsa, doğrudan MSI web sitesinden model bilgilerinizi girerek cihazınıza ait sürücüyü yükleyebilirsiniz. Daha garanti bir yöntemdir.

Laptop sürümünü indireceksiniz, masaüstü değil.
Notebbok yazanı indirdim zaten hata verdi.
Ben de bu hatayı almıştım GeForce Experience üzerinden sürücüyü indirince hata vermemişti. Denemediyseniz deneyebilirsiniz.
Bir onu denemedim daha. Nivida’nın sitesinden indirdim daha önce. Nereyi kastediyorsunuz?
Laptop sürümünü indireceksiniz, masaüstü değil.
@Ali Rıza09
Buradan indirdim ama hata verdi sizinki hangisi?

Son düzenleme:
Notebbok yazanı indirdim zaten hata verdi.

Bir onu denemedim daha. Nivida’nın sitesinden indirdim daha önce. Nereyi kastediyorsunuz?

@Ali Rıza09
Buradan indirdim ama hata verdi sizinki hangisi?
GeForce Experience, Muhteşem PC Oyun Deneyimi Geçidiniz
GeForce Experience indirin ve arayüzünden sürücüyü kurun ben öyle yapmıştım. Web arayüzünden yükleyince anlamadığım şekilde bende de işletim sistemi hatası veriyordu. Denemekte fayda var.

DDU ile kaldırıp normalce yükledim bu defa kurulumda hata verdi sonra tekrar denediğimde de, aynı windowsla uyumauz sorunu verdi.
Ne beş para etmez bir firma şu NVİDİA, malın önde gideni bir firma. Mal oğlu mal bir firma. Daha driverı yüklenmiyor.
Tabi zibilyon tane kart çıkarınca, zilyon tane sorun ortaya çıkıyor. Yok 1050, 1050 Tİ, 1060, 1070, 1080, 1080Tİ ıvır zıvır.

Şu video işime yaradı ancak, bu defa da kurulumu yapamadı ve tekrar başa döndük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam üye olmadan olmuyor mu geforce experience? Yeni b
GeForce Experience indirin ve arayüzünden sürücüyü kurun ben öyle yapmıştım. Web arayüzünden yükleyince anlamadığım şekilde bende de işletim sistemi hatası veriyordu. Denemekte fayda var.
ir hesap vs. açmak iste iyırum. Zibilyon tane hesap ve şifre olayından yoruldum.

DDU ile kaldırıp normalce yükledim bu defa kurulumda hata verdi sonra tekrar denediğimde de, aynı windowsla uyumauz sorunu verdi.
Ne beş para etmez bir firma şu NVİDİA, malın önde gideni bir firma. Mal oğlu mal bir firma. Daha driverı yüklenmiyor.
Tabi zibilyon tane kart çıkarınca, zilyon tane sorun ortaya çıkıyor. Yok 1050, 1050 Tİ, 1060, 1070, 1080, 1080Tİ ıvır zıvır.

Şu video işime yaradı ancak, bu defa da kurulumu yapamadı ve tekrar başa döndük.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam üye olmadan olmuyor mu geforce experience? Yeni bir hesap vs. açmak iste iyırum. Zibilyon tane hesap ve şifre olayından yoruldum.

Yeni üye oluşturun hocam çok zor olmasa gerek. Ben en azından kendimimkini böyle çözdüm ki sizle paylaşıyorum. Sizde kesin işe yarıycağının kanaatini vermiyorum. Denemeden bilemezsiniz.

Yeni üye oluşturun hocam çok zor olmasa gerek. Ben en azından kendimimkini böyle çözdüm ki sizle paylaşıyorum. Sizde kesin işe yarıycağının kanaatini vermiyorum. Denemeden bilemezsiniz.
Videodaki gibi yaptım ve oldu galiba.
8C65CFAA-EB02-477E-83CA-9750C39ED5B8.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı