Msi live update 6 güncelleme listesi

BlurTM

Hectopat
Makaleler
5
Arkadaşlar msi anakartım var. BİOS ve diğer driver güncellemeleri yaptım. Ama live uptade diye bir program var bana market listesi gibi bir liste çıkardı. Bunları güncellemek gereklimi ? Yoksa ıvır zıvır güncellemeler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google ürünleri ve Norton hariç hepsini güncellemekte fayda var. Google ürünleri ve Nortonu indirip indirmemek size kalmış birşeydir.

Ayni uygulama bendede var aslinda cok yararli bir program BİOS'u otomatik olarak guncelliyor ama sana tavsiyem MSI utility ve Optional utility olanlari yuklememen bazen gereksiz olabiliyor

Peki hangileri önerirsiniz ? Birde msi fan control programı var mı ?

MB driverleri guncellemeniz driverlerin guncel olmasini saglayacaktir hocam tam emin degilin fan kontrol hakkinda ama arastirip size donecegim

Bir inceleme videosun da görmüştüm. Msi dragon fan control diye ama o kadar aradım bulamadım.

Bir inceleme videosun da görmüştüm. Msi dragon fan control diye ama o kadar aradım bulamadım.
Sanırım senin dediğin video Recep ve Ali Abi'nin MSI Nightblade inceleme videosuydu Arkadaşımız yazmış MSI Command Center'i dene derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…