M muhammet12128 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben MSI GTX 1650 Gaming X D6 ekran kartı aldım MSI Live Update6 uygulamasına eklemek istiyorum. Seri numarasını tarihini falan yazdığımda bana bu hatayı veriyor, internet sitesine girdiğim zaman ekran kart. Orada gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba ben MSI GTX 1650 Gaming X D6 ekran kartı aldım MSI Live Update6 uygulamasına eklemek istiyorum. Seri numarasını tarihini falan yazdığımda bana bu hatayı veriyor, internet sitesine girdiğim zaman ekran kart. Orada gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Aralık 2020 #2 Live Update kullanmayın. BIOS'u BIOS üzerinden güncelleyin, Live Update riskli. Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 28 Aralık 2020 #3 Virüs programı var ise kaldır. Belki çözülür. Artı 0 Eksi
KS KS M muhammet12128 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: Live Update kullanmayın. BIOS'u BIOS üzerinden güncelleyin, Live Update riskli. Genişletmek için tıkla... BIOS değil sadece ekran kartı. Kayseri Mantısı dedi: Live Update kullanmayın. BIOS'u BIOS üzerinden güncelleyin, Live Update riskli. Genişletmek için tıkla... Neden riskli acaba. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Live Update kullanmayın. BIOS'u BIOS üzerinden güncelleyin, Live Update riskli. Genişletmek için tıkla... BIOS değil sadece ekran kartı. Kayseri Mantısı dedi: Live Update kullanmayın. BIOS'u BIOS üzerinden güncelleyin, Live Update riskli. Genişletmek için tıkla... Neden riskli acaba.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 29 Aralık 2020 #5 Ekran kartı BIOS'u ile ilgili bilgim yok, yardımcı olamayacağım. Riskli olup olmadığını bilmiyorum ekran kartında. Artı 0 Eksi
Ekran kartı BIOS'u ile ilgili bilgim yok, yardımcı olamayacağım. Riskli olup olmadığını bilmiyorum ekran kartında.