Çözüldü MSI live Update 6 ile BIOS güncellemesi yaparken görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus geforge 3060 ti
Anakart
Msi x570 tomahawk wifi
İşlemci
Amd Ryzen 5 3300g 3.70ghz
MSI live Update 6 ile BIOS guncellemesi yapmak istedim flash mode a girilsinmi dedi evet dedim (çünkü BIOS güncellemeleri flash mode da oluyor) sonra görüntü vermemeye başladi yaklasık 30 dk boyle duruyor ne yapmalıyım?
Not kapatıp açmadım.

Çözüm
MSI live Update 6 ile BIOS guncellemesi yapmak istedim flash mode a girilsinmi dedi evet dedim (çünkü BIOS güncellemeleri flash mode da oluyor) sonra görüntü vermemeye başladi yaklasık 30 dk boyle duruyor ne yapmalıyım?
Not kapatıp açmadım.

Dostum ekran öyle kaldı ise bilgisayarı yeniden başlat USB'yi çek BIOS ekranına tekrar girmeye çalış BIOS ekranı gelmiyor yeniden başlattığında sorun hala vermeye devam ediyorsa bilgisayarını elektrikten söküp BIOS pilini çıkar pilsiz tekrar bilgisayarı aç muhtemelen düzelir.
Not kapatıp açmadım.

Dostum ekran öyle kaldı ise bilgisayarı yeniden başlat USB'yi çek BIOS ekranına tekrar girmeye çalış BIOS ekranı gelmiyor yeniden başlattığında sorun hala vermeye devam ediyorsa bilgisayarını elektrikten söküp BIOS pilini çıkar pilsiz tekrar bilgisayarı aç muhtemelen düzelir.

Çözüm

Kapattım açtım sorun düzeldi sağ olun.

Arkadaşlar PC'nin kilitlenmesi klavye ve farenin çalışmaması BIOS ile alakalı bir durum mu?

BIOS guncellemesi sirasinda evet normal bir şey ama PC'den BIOS guncellemesi sonra goruntu gelmezse servisi boylar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı