5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #1 Live Update 6 Nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl kullanırım?
Sefa ÇETİN Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 139 Makaleler 5 Yer kocaeli/derince Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2015 #2 Windows üzerinden BIOS ve driver güncellemeye yarıyor diye biliyorum.
Berkay Kaan Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 140 Makaleler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Turizm Bölümü 10 Nisan 2015 #3 Sefa ÇETİN dedi: Windows üzerinden BIOS ve driver güncellemeye yarıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Windows üzerinden güncelleme yapıyor. Zaten açıklamalarda Online update BIOS/Driver/Firmware/Utility. Live Monitor auto-detects and suggests the latest BIOS/Driver/Utilities information. diye yazıyor. Yani bios, sürücüler gibi durumlarda direk program güncelliyor.
Sefa ÇETİN dedi: Windows üzerinden BIOS ve driver güncellemeye yarıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi Windows üzerinden güncelleme yapıyor. Zaten açıklamalarda Online update BIOS/Driver/Firmware/Utility. Live Monitor auto-detects and suggests the latest BIOS/Driver/Utilities information. diye yazıyor. Yani bios, sürücüler gibi durumlarda direk program güncelliyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Nisan 2015 #4 Live update arkadaşların dediği işe yarıyor, ancak bios güncellemesini mümkün oldukça üreticinin dediği şekilde yapın. MSI live geçmişindeki hataları kabarık.
Live update arkadaşların dediği işe yarıyor, ancak bios güncellemesini mümkün oldukça üreticinin dediği şekilde yapın. MSI live geçmişindeki hataları kabarık.
bassholder Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #5 Nasıl kullanıır'a cevap veren yok
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Nisan 2016 #6 bassholder dedi: Nasıl kullanıır'a cevap veren yok Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra zaten herşey açık tarama yapıp bulunan sürücüleri yükleyeceksin. Bunun neresini anlamadın?
bassholder dedi: Nasıl kullanıır'a cevap veren yok Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra zaten herşey açık tarama yapıp bulunan sürücüleri yükleyeceksin. Bunun neresini anlamadın?
bassholder Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #7 Murat5038 dedi: Yükledikten sonra zaten herşey açık tarama yapıp bulunan sürücüleri yükleyeceksin. Bunun neresini anlamadın? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım demiş miyim ? Adam 3 soru sormuş 2 cevap vermişssiniz.
Murat5038 dedi: Yükledikten sonra zaten herşey açık tarama yapıp bulunan sürücüleri yükleyeceksin. Bunun neresini anlamadın? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım demiş miyim ? Adam 3 soru sormuş 2 cevap vermişssiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Nisan 2016 #8 bassholder dedi: Ben anlamadım demiş miyim ? Adam 3 soru sormuş 2 cevap vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çünkü gerek yok vermeye o kadarını bilmeyen bilgisayar kullanmaması gerekli.
bassholder dedi: Ben anlamadım demiş miyim ? Adam 3 soru sormuş 2 cevap vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Çünkü gerek yok vermeye o kadarını bilmeyen bilgisayar kullanmaması gerekli.
bassholder Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #9 Murat5038 dedi: Çünkü gerek yok vermeye o kadarını bilmeyen bilgisayar kullanmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmeyen adam ne yapsın ? Ek olarak ben bilgisayarı alırken bunları bilmiyorsanız kullanamassınız yazdığını görmedim. Neyse konu kapansın.
Murat5038 dedi: Çünkü gerek yok vermeye o kadarını bilmeyen bilgisayar kullanmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmeyen adam ne yapsın ? Ek olarak ben bilgisayarı alırken bunları bilmiyorsanız kullanamassınız yazdığını görmedim. Neyse konu kapansın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2016 #10 bassholder dedi: Ek olarak ben bilgisayarı alırken bunları bilmiyorsanız kullanamazsınız yazdığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmayınız. Yazı yazmak için yazıyorsunuz.
bassholder dedi: Ek olarak ben bilgisayarı alırken bunları bilmiyorsanız kullanamazsınız yazdığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmayınız. Yazı yazmak için yazıyorsunuz.