MSI MAG 1000 vs FSP Vita GM Gen 5 PSU

Hocam bu iki marka çok güvenilir gelmiyor özellikle MSI ve FSP varken.

Enermax tas gibi PSU emin ol hem de daha ucuz forumlarda alan cok oldu MSI FSP diye aldırma.

Enermax duymamma sebebin Türkiye'de fazla duyulmamıs olması yurt dısında cok kullanılıyor en iyi PSU markalarından.

Enermax tas gibi PSU emin ol hem de daha ucuz forumlarda alan cok oldu MSI FSP diye aldırma.

Enermax duymamma sebebin Türkiye'de fazla duyulmamıs olması yurt dısında cok kullanılıyor en iyi PSU markalarından.

Enermaxı SANR üretiyor demişler burada ve Raijintek'e ait herhangi bir şey göremedim listede.

Arkadasın attıgıda kalitelidir ama yine de enermax tercih ederdim.
E

nermax 1200 ve 1350 fiyatları çok yakın. Ayrıca bu watta psulara göre aşırı ucuz. Bu durum çekinmeme sebep oldu. Fikriniz nedir alıp sorun yaşayan var mı?

E

Nermax 1200 ve 1350 fiyatları çok yakın. Ayrıca bu watta PSU'lara göre aşırı ucuz. Bu durum çekinmeme sebep oldu. Fikriniz nedir alıp sorun yaşayan var mı?

Alıp da sorun yasayan gormedim zaten MSI falan da PSU'larını bu markalara yaptırıyor enermaxda kalitelidir ozellikle bu modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…