MSI MAG 100R fan kabloların yeri yok

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Topladığım bilgisayar parçalarını elimde hazır ettikten sonra sıra geldi birleştirmeye. Lakin MSI MAG 100R kasamın arkasında bir yığın kablo kaldı nereye takacağımı bilmediğim.

@Recep Baltaş abi videonu izledim fakat biraz hangi kablonun ne kablosu olduğunu bilenler için anlatmışsın gibi geldi.
Yardımcı olabilecek var mı bu kablolar nedir nereye takılması gerek?
Fan kablosu RGB kablosu filan olmalı.
ARGB destekli TUF B550PLUS Wi-Fi II anakartım var. Ona göre yönlendirirseniz sevinirim.

Anladığım kadarıyla 3 pin olanlar aargb. Ve tüm 3 pin olan hatta Wraith Prism soğutucudaki başlık dahil tüm başlıkları buna takmalıyım. Ardından kontrolcüye entegre olan başlığı da anakarttaki bir aargb soketine takmalıyım. Doğru mu anlamışım bilgilendirirseniz çok sevinirim. Yanlış iş yapıp sıkıntı çıkarmak hiç istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de MSI MPG Velox 100R var arkası aynı şekilde zor kapatıyorum.

Bende de MSI MPG velox 100R var arkası aynı şekilde zor kapatıyorum.

Nasıl çözümü peki hocam söylediğim şekilde mi yapmam lazım? O gösterdiğim kablolar ne olacak bulamadım ne yapacağımı öylece duruyor kasa.

Bir iki bir şey daha taktım sanırım ama bunların ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Yardımınızı bekliyorum.

@Osman038 hocam sen nasıl hallettin?

Bir yardımcı olur musunuz arkadaşlar. Muhtemelen çok basit bir şey kaçırıyorum o yüzden kasayı toparlayamadım halen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…