MSI MAG 242F monitörlerde 200 Hz gerçek mi, yoksa overclocklu mu?

Faruk Uyduran

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitör
MSI MAG 242F 200hz 0.5ms
Merhaba öncelikle. Bir alışveriş sitesi üzerinden bu akşam bir monitör beğendim, almayı düşünüyorum da özelliklerinde 200 Hz yazıyor. Bunun overclocklu değer mi yoksa overclocksuz olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?

Monitör destekliyorsa ayarlarından yükseltilir zaten. Örnek veriyorum 60 Hz'den 75 Hz'e OC yapıldığında garanti dışı kalır zaten.

Monitör destekliyorsa ayarlarından yükseltilir zaten. Örnek veriyorum 60 Hz'den 75 Hz'e OC yapıldığında garanti dışı kalır zaten.

Ben hiçbir cihazımda overclock yapmayı sevmiyorum. Kast ettiğim konu da bu eğer ayarlardaki en yüksek değeri ürün açıklamasına ekliyor ve sanki sabit hızı öyleymiş gibi yazıyor.

Ben hiçbir cihazımda overclock yapmayı sevmiyorum. Kast ettiğim konu da bu eğer ayarlardaki en yüksek değeri ürün açıklamasına ekliyor ve sanki sabit hızı öyleymiş gibi yazıyor.
Eğer seçerseniz sabit hızı öyle olur zaten. 144 Hz monitör satsam açıklamaya 60 Hz yazmam, anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…