Hocam gelebilir bunu kimse bilemez ama bence 5000 TL'ni o monitöre yazık etme daha iyileri var o fiyata. Mesela bu AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.comMSI MAG 244F modelini beğendim 5000TL ama ailem 1 hafta daha beklememi istiyor.
Sizce gelen ürün başka bir Gaming gecesinde tekrar gelir mi?
Hocam gelebilir bunu kimse bilemez ama bence 5000 TL'ni o monitöre yazık etme daha iyileri var o fiyata. Mesela bu AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Renk değerleri MSI kadar iyi değil mi? Kim demiş bunu? AOC renk gamutu olarak çok daha iyi. Ayrıca MSI'ın panel problemleri var.Bu monitör eğer doğru hatırlıyorsam aşağı yukarı bile dönemiyor ayrıca renk değeri MSI kadar iyi değil diye biliyorum 30 dk önce baktım
Bu monitör eğer doğru hatırlıyorsam aşağı yukarı bile dönemiyor ayrıca renk değeri MSI kadar iyi değil diye biliyorum 30 dk önce baktım
AOC panel olarak cok daha iyi. 4200 bandinda bile MSI'dan daha iyi renk gamutuna sahip modeller var.
keşke yukarı aşağı da oynayabilseAOC panel olarak cok daha iyi. 4200 bandinda bile MSI'dan daha iyi renk gamutuna sahip modeller var.
Yanıtın için teşekkür ederim, ayıryetten hoporleri de var diye ibliyorum AOC'nin
keşke yukarı aşağı da oynayabilse
Hocam gelebilir bunu kimse bilemez ama bence 5000 TL'ni o monitöre yazık etme daha iyileri var o fiyata. Mesela bu AOC 24" 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.