MSI MAG 244F vs Gigabyte GS25F2a

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Hangisini almam önerirsiniz? Biri 40 Hz fazla ama diğerinin renk kaliteleri daha fazla sanırım. Bu monitörleri kullanmış insanlar varsa öneri veya tavsiyelere açığım.

İkisi de kaliteli monitörler. MSI daha ucuz, Hz dert etmiyorsanız o alınabilir. Veyahut AOC 24G42E tavsiye ederim. Fiyat bandında renkleri en iyisi diye biliyorum.

Hocam AOC olanın stoğu gelmiyor ne zamandır geleceğini de şahsen düşünmüyorum.

Hangisini almam önerirsiniz? Biri 40 Hz fazla ama diğerinin renk kaliteleri daha fazla sanırım. Bu monitörleri kullanmış insanlar varsa öneri veya tavsiyelere açığım.

244F kullandım 2-3 gün şimdi değişim istedim şunları yazmıştım.
Geldi hocam normalde GPRC24C1MS144 kullanıyordum bana göre artı eksiyi yazayım.
Monitör ayar kısmı iyi ama oyun modları çok kötü FPS - rts gibi modlara alınca görüntü çok kötü oluyor.
Monitörün arkasındaki kablo taktığınız kısım aşağı doğru baktığı için DP kablosu tak çıkart falan işkence oluyor.
Renkleri iyi veriyor zaten en çok bu özelliğiyle öne çıkıyor. 144 ve 200Hz arasındaki akıcılık farkını ben hissedebiliyorum gayet akıcı.
Ghosting yok ölü pixel çıkmadı ama kare şeklinde az bir şey görünen çizgiler çıktı.
Ek olarak benim Gamepower tasarımı daha iyi premium gibi duruyor bu daha düz bir şey :D

Monitör ayar kısmı iyi ama oyun modları çok kötü FPS - rts gibi modlara alınca görüntü çok kötü oluyor.
Monitörün arkasındaki kablo taktığınız kısım aşağı doğru baktığı için DP kablosu tak çıkart falan işkence oluyor.
Renkleri iyi veriyor zaten en çok bu özelliğiyle öne çıkıyor. 144 ve 200Hz arasındaki akıcılık farkını ben hissedebiliyorum gayet akıcı.
Ghosting yok ölü pixel çıkmadı ama kare şeklinde az bir şey görünen çizgiler çıktı.
Ek olarak benim Gamepower tasarımı daha iyi premium gibi duruyor bu daha düz bir şey :D

Değişim isteme sebebin o çizgilerden ötürü mü?

ASUS al diyorlar kafan rahat olur diyorlar fakat onda da sRGB gibi değerler fazla düşük yazıyor.

Değişim isteme sebebin o çizgilerden ötürü mü?

ASUS al diyorlar kafan rahat olur diyorlar fakat onda da sRGB gibi değerler fazla düşük yazıyor.

Evet. Hocam çok takılmamak lazım eğer aralarında uçurum yoksa aşırı fark edilecek şeyler değil beğendiğinizi alın.
Bir konuya giriyorsun MSI alınır kesinlikle yazıyor başka konuya giriyorsun MSI asla alınmaz yazılıyor mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı