MSI MAG 256F alınır mı?

• Konuyu başlatan Maxen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 888

Maxen

Hectopat

Bu monitörden geçeceğim sizce nasıl olur?
İlk önceliğim oyun daha sonra tasarım olacak.

Alacağım fiyat 5900₺

Tek tek cevap vereceğime genel yazayım dedim arkadaşlar.
Bütçe 6000₺
R5 5600
RX 5500 XT 8GB

Açıkçası 27" önerirseniz daha iyi olur gibi geliyor. Pivot ve hoparlör özelliği olmasada olur. En önemli önceliğim renk doygunluğu ve panel hızı.

Tek tek cevap vereceğime genel yazayım dedim arkadaşlar.
Bütçe 6000₺
R5 5600
RX 5500 XT 8GB

Açıkçası 27" önerirseniz daha iyi olur gibi geliyor. Pivot ve hoparlör özelliği olmasada olur. En önemli önceliğim renk doygunluğu ve panel hızı.

6000'in üzerine 139TL daha katın bunu alın, kesinlikle en mantıklısı bu monitör bu fiyata. Hem 27 inç, hem 180Hz, hem de 2K.

6000'in üzerine 139TL daha katın bunu alın, kesinlikle en mantıklısı bu monitör bu fiyata. Hem 27 inç, hem 180Hz, hem de 2K.
2K düşündüm fakat ekran kartı altından kalkamaz diye vazgeçtim .Oynadığım oyunlar cs2 , bf serisi , fortnite ,doom eternal, strange brigade, 7die to die , assasins creed serisi , witcher3 ,forza horizon 4-5 space marine 2 , ghost of tsushima...
2K monitörde 1080p acinca native 1080 alınamayacağı ve görüntünün bozulduğunu söylediler, en mantıklısı 1080 den şaşmamak diye düşündüm. Yoksa oyun oynamayıp tasarim vb islerle ilgilensem dediginiz gibi 2k 4k düşünülür.

2K düşündüm fakat ekran kartı altından kalkamaz diye vazgeçtim .Oynadığım oyunlar cs2 , bf serisi , fortnite ,doom eternal, strange brigade, 7die to die , assasins creed serisi , witcher3 ,forza horizon 4-5 space marine 2 , ghost of tsushima...
2K monitörde 1080p acinca native 1080 alınamayacağı ve görüntünün bozulduğunu söylediler, en mantıklısı 1080 den şaşmamak diye düşündüm. Yoksa oyun oynamayıp tasarim vb islerle ilgilensem dediginiz gibi 2k 4k düşünülür.
Yani aktif sisteminizi ne kadar süre kullanacağınıza göre değişir. Bir kaç yıl içinde sistemi upgrade etmeyi falan planlıyorsanız şimdiden 2K almak daha mantıklı. Ama öyle bir düşünceniz yok ise o zaman lafım yok tabii.

O zaman size önerim benimde aktif olarak kendi kullandığım monitör MSI G2712F. Kendim de çok araştırarak almıştım, 1080p 27inç monitörlerin en f/p'si gibi bir monitör. Diğer arkadaşın attığı ASUS'da güzel mesela ama G2712F modeli ile aralarındaki fark parlaklık. ASUS 250 cd/m² parlaklığa sahipken, G2712F 300 cd/m². Karar sizin hocam, benim önerim bu monitör.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı