S Sayhet Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #11 Ensarİsmailll dedi: anladım öyle anlık bakınca korktum bi an. 7000tl lere çıkabilirseniz asus un rog serisinden oldukça kaliteli bir monitör önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Öner bakalım.
Ensarİsmailll dedi: anladım öyle anlık bakınca korktum bi an. 7000tl lere çıkabilirseniz asus un rog serisinden oldukça kaliteli bir monitör önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Öner bakalım.
E Ensarİsmailll Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #12 Sayhet dedi: Öner bakalım. Genişletmek için tıkla... Asus ROG Strix XG259CS önerdim bakalım.
S Sayhet Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #13 Ensarİsmailll dedi: Asus ROG Strix XG259CS önerdim bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu monitörde baya iyimiş test videosu falan varmı srgb argb CD falan.
Ensarİsmailll dedi: Asus ROG Strix XG259CS önerdim bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu monitörde baya iyimiş test videosu falan varmı srgb argb CD falan.
E Ensarİsmailll Femtopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #14 Sayhet dedi: Bu monitörde baya iyimiş test videosu falan varmı srgb argb CD falan. Genişletmek için tıkla... ne dediğinizi anlamadım açıkçası ama sadece iyi olduğunu ve sRGB %110 olduğunu biliyorum.
Sayhet dedi: Bu monitörde baya iyimiş test videosu falan varmı srgb argb CD falan. Genişletmek için tıkla... ne dediğinizi anlamadım açıkçası ama sadece iyi olduğunu ve sRGB %110 olduğunu biliyorum.
S Sayhet Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #15 Ensarİsmailll dedi: ne dediğinizi anlamadım açıkçası ama sadece iyi olduğunu ve sRGB %110 olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Srgb biraz düşükmüş benimkinde srgb 137 renk parlaklığı 250 yazıyor ama testlerde 350.
Ensarİsmailll dedi: ne dediğinizi anlamadım açıkçası ama sadece iyi olduğunu ve sRGB %110 olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... Srgb biraz düşükmüş benimkinde srgb 137 renk parlaklığı 250 yazıyor ama testlerde 350.