MSI MAG 256F alınır mı?

N00n3

Kilopat
Kek günü
Monitörün özelliklerinde 10 bit özelliği ve renk gamutu dikkat çekiyor, ama 250 CD parlaklık çok düşük geldi. Monitörü camın önünde kullanıyorum, direkt ekrana güneş ışığı vurmuyor ama genel olarak hep aydınlık bir odada kullanmak için çok mu düşük bir değer olur?

Parlaklığı iyi diye KTC H25T7 aldım, şu anda kapalı kutuda bekliyor ama bilemedim. Renk gamutu, bit, kontrast vesaire genelde günlük kullanım için ne kadar fark eder?

Sizin deneyimleriniz nasıl oldu bu özelliklerle?

Sırf rengi iyi diye aldırdılar bu forum. Zamanında alınabilecek bir Monitördü. Ben 5100 tl'ye aldım ve pişmanım açıkçası, 10 bit kullanmıyorum çünkü fps'im azalıyor. Monitör en ufak şeyde deli gibi sallanıyor. Yani özetle bu fiyat bandında çok daha iyileri alınır.

Kontrast ve renk gamutu olarak test sonuçlarına göre benzerler.
Parlaklık olarakta MSI testlerde 350 Nit civarı ölçülmüş, 250 dense bile. KTC ise şansa göre 400-500 arası değişiyor.

MSI'ı sunduğu 10 bit sadece pazarlama hilesi. Gerçek bir 10 Bit görüntü sağlamadığı gibi pek destekleyen senaryoda yok zaten gündelikte. Şahsi R24e'de 10 Bit var ama fark yok. Bu bütçelerde komple pazarlama hilesi, HDR kadar değersizler. (Bu bütçelerde.)

256F almanın manası yok. Özellikle 24G42e ile aynı fiyat olması büyük handikap. AOC çok daha yüksek kontrast sunuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…