Arkadaşlar başlıktaki monitörü alacağım bazı insanlar renk sayısını 1 mr yapmak için 120 Hz düşürmeniz lazım ya da 10 bit olması için AMD ayarlarından yapmanız lazım vb diyor bunlar gercek mi ve başka bilinmesi gerekenler var mı?
Arkadaşlar başlıktaki monitörü alacağım bazı insanlar renk sayısını 1 mr yapmak için 120 Hz düşürmeniz lazım ya da 10 bit olması için AMD ayarlarından yapmanız lazım vb diyor bunlar gercek mi ve başka bilinmesi gerekenler var mı?
Kanka ben monitörü sistemim kötü olduğu için 120 Hz 8 bit kullanıyorum. Ghosting yok ama düşük gecikme modunu açarsan ghosting görülür oluyor ama düşük gecikme moduna gerek yok ve birçok kişi bu monitör hakkında renkleri soluk diyor kişiden kişiye değişir ama doğru ayarları yaptığında renkler bayağı iyi oluyor zaten. Benim bilgisayarım kötü olduğu için 10 bitte 60Hz destekliyor düşük Hz benim bilgisayarım ile alakalıdır monitör ile değil. Işık sızması şansa bağlı ama HDCR modunu açarsan ışık sızması yok oluyor bayağı iyi oluyor başka merak ettiğin konu varsa sorabilirsin.Benim ekran kartım intel ve kendi kontrol merkezinde niceleme aralığı var bu sınırlı olarak geliyor senin bunu tam yapman gerekliki renkler soluk olmasın.
Geçen gün satın almıştım monitör bugün elime geldi. Şuan 4. saatimiz ve 180 Hz kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa şu nasıl falan diye cevaplamaya çalışırım.
Geçen gün satın almıştım monitör bugün elime geldi. Şuan 4. saatimiz ve 180 Hz kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa şu nasıl falan diye cevaplamaya çalışırım.
Kanka ekran kartının kontrol paneline gir ekrana gir orda bit değerini gösterir ona tıkla 10 bit yap sonra aynı kontrol panelinde hz ye bak en fazla kaç yapabilirsen onu yap
Kanka ekran kartının kontrol paneline gir ekrana gir orda bit değerini gösterir ona tıkla 10 bit yap sonra aynı kontrol panelinde hz ye bak en fazla kaç yapabilirsen onu yap