MSI MAG 256F deneyimleri

pyeso

Hectopat
Daha fazla  
Ürünü alalı 1 ay falan oldu İtopya zamanında indirimdeyken kaçırmak istemedim, aldım ürünü. Konsol için kullanıyorum özelliklerine bakarsanız bazı özellikleri konsol için monitörde otomatik a. I ayarlama açık ve HDMI cec açık monitör gerçekten 120 FPS hissettiriyor ve HDR ve HDR10'da destekliyor ama maalesef 1440p desteklemiyor. Monitör artıları şunlar.

MSI MAG 256F, Xbox gibi konsollar için iyi bir monitör tercihi olabilir. İşte senin kullanımın açısından artıları:

1. 120Hz yenileme hızı – Xbox series X/S gibi konsollarla 120Hz oynayabilmen için uygun. Daha akıcı bir oyun deneyimi sunar.
  2. 1ms tepki süresi – hızlı tepki süresi sayesinde ghosting minimum seviyede olur. Özellikle rekabetçi oyunlarda avantaj sağlar.
  3. IPS panel – geniş görüş açısı ve canlı renkler sunar. Hikâye tabanlı oyunlarda daha iyi bir görsellik sağlar.
  4. Adaptive Sync desteği – tearing (ekran yırtılması) ve stutter (takılma) gibi sorunları azaltır. Xbox, VRR (variable Refresh rate) desteklediği için uyumlu çalışabilir.
  5. Full HD (1920x1080) çözünürlük – Xbox Series S gibi 1080P'de yüksek performans sunan bir konsol için ideal.
  6. düşük giriş gecikmesi (Low ınput lag) – konsolda oyun oynarken komutların ekrana hızlı yansımasını sağlar.
  7. Fiyat/Performans oranı – 1080p ve 120Hz özelliklerine sahip monitörler arasında uygun fiyatlı sayılabilir.

Eksileri şunlar

- 1400p bulunmaması

- HDR desteğinin zayıf olması

Şu an ürünü alalı 1 ay oldu deneyimlerim bunlar umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p bir monitörün 1440p olmaması eksisi değildir ki diğer 1080p monitörlerle karşılaştırmak gerek fiyat ta önemli tabii.

Almayı düşünüyorum ne diyorsunuz sizce?

Bende alalı 1ay olacak renk kalitesi çok beğendim HDR kapalı şekilde kullanıyorum parlaklığı biraz fazla geldi bana nasıl kıscamı bilmiyorum. Mönitor eksi tarafı pivot bulunmaması olabilir 1080p 1440p karşılaştırmak biraz saçmalık olmuş.

Son düzenleme:
Konsol için çok fazla bir özellik barindirmiyor ama 1080p konusunda iyi monitör arada ışığı otomatik ayarlama seçeneği var onu oyuna göre ayarlıyor mesela açık bir alanda olduğunuz zaman biraz kısıyor parlaklığı o bazen göz yorabiliyor geceleri özellikle.

1080p monitörü 1440p yok diye eleştirmek motosikleti arabayla kıyaslayıp 4 tekeri yok diye eleştirmek gibi bir şey.
Evet orda biraz yanlış olmuş ama yine bilgilendirmek istedik

Sağ arkasinda ki tuslardan görüntüye gel ilk başta parlaklık var

Sağ arkasinda ki tuslardan görüntüye gel ilk başta parlaklık var

Son düzenleme:
Bende aynı monitörden almıştım. Işık sızması, IPS Glow ve renkli ölü piksel gibi sorunlardan dolayı servise yolladım ve iade edilecek. Değişim stokta olmadığı için yapamıyorlarmış.

Sağ köşedeki ışık nasıl kapatılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…