pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.156 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 alperennnn939849 dedi: Sağ köşedeki ışık nasıl kapatılıyor Genişletmek için tıkla... O kapatılmıyor diye biliyorum The Ruh hastasi dedi: Bende aynı monitörden almıştım. Işık sızması, IPS Glow ve renkli ölü piksel gibi sorunlardan dolayı servise yolladım ve iade edilecek. Değişim stokta olmadığı için yapamıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hocam testleri nasıl yaptınız? Ölü piksel testi yaptım ama öbürlerini yapamadım
alperennnn939849 dedi: Sağ köşedeki ışık nasıl kapatılıyor Genişletmek için tıkla... O kapatılmıyor diye biliyorum The Ruh hastasi dedi: Bende aynı monitörden almıştım. Işık sızması, IPS Glow ve renkli ölü piksel gibi sorunlardan dolayı servise yolladım ve iade edilecek. Değişim stokta olmadığı için yapamıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Hocam testleri nasıl yaptınız? Ölü piksel testi yaptım ama öbürlerini yapamadım
alperennnn939849 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #12 pyeso dedi: O kapatılmıyor diye biliyorum Hocam testleri nasıl yaptınız? Ölü piksel testi yaptım ama öbürlerini yapamadım Genişletmek için tıkla... Osd menüsünden demi kapatılmıyor
pyeso dedi: O kapatılmıyor diye biliyorum Hocam testleri nasıl yaptınız? Ölü piksel testi yaptım ama öbürlerini yapamadım Genişletmek için tıkla... Osd menüsünden demi kapatılmıyor
pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.156 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #13 alperennnn939849 dedi: Osd menüsünden demi kapatılmıyor Genişletmek için tıkla... Denemedim hiç