Rethyronn Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Merhaba, DisplayPort ile bagladım ara ara ekran gidiyor. DP sinyal yok diyor. Sorun ne sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
EymK Decipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.121 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 Rethyronn dedi: Merhaba, DisplayPort ile bagladım ara ara ekran gidiyor. DP sinyal yok diyor. Sorun ne sizce? Genişletmek için tıkla... Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin? Artı 0 Eksi
Rethyronn dedi: Merhaba, DisplayPort ile bagladım ara ara ekran gidiyor. DP sinyal yok diyor. Sorun ne sizce? Genişletmek için tıkla... Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin?
KS KS Rethyronn Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Eymen Kenar dedi: Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin? Genişletmek için tıkla... Dün akşam da aynı dp kablosu ile kullandım bi sorun olmamıstı fortnite yukledım dun aksam sabah girdim kapanıdı 2 3 kere acmak icinde dp kablosunu cıkarıp takmam gerekiyordu eve gecerken alim yeni dp. Kablosu oyle denim birde Artı 0 Eksi
Eymen Kenar dedi: Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin? Genişletmek için tıkla... Dün akşam da aynı dp kablosu ile kullandım bi sorun olmamıstı fortnite yukledım dun aksam sabah girdim kapanıdı 2 3 kere acmak icinde dp kablosunu cıkarıp takmam gerekiyordu eve gecerken alim yeni dp. Kablosu oyle denim birde
EymK Decipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 1.121 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir. Artı 0 Eksi
Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir.
KS KS Rethyronn Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 Eymen Kenar dedi: Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında yoktut muhtemelen çarşamba gunu vatandan aldım hazır sistem olarak Eymen Kenar dedi: Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir. Genişletmek için tıkla... Timamdır eve gidince DP'dan bir kullanim sorun olmaz ise yazarım. Artı 0 Eksi
Eymen Kenar dedi: Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında yoktut muhtemelen çarşamba gunu vatandan aldım hazır sistem olarak Eymen Kenar dedi: Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında. Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir. Genişletmek için tıkla... Timamdır eve gidince DP'dan bir kullanim sorun olmaz ise yazarım.