MSI MAG 256F DP sinyal yok

Rethyronn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, DisplayPort ile bagladım ara ara ekran gidiyor. DP sinyal yok diyor. Sorun ne sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, DisplayPort ile bagladım ara ara ekran gidiyor. DP sinyal yok diyor. Sorun ne sizce?

Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin?

Başka bir DP kablosuyla deneme şansın var mı? Bir de kutusundan HDMI kablosu da çıkıyor onlada dener misin?
Dün akşam da aynı dp kablosu ile kullandım bi sorun olmamıstı fortnite yukledım dun aksam sabah girdim kapanıdı 2 3 kere acmak icinde dp kablosunu cıkarıp takmam gerekiyordu eve gecerken alim yeni dp. Kablosu oyle denim birde

Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında.

Ayrıca kablo gerginse temassızlıkda olabilir.

Tamam yeni DP kablosuyla da dene. Mümkünse kutudan çıkan HDMI ile de dene. Gene olmuyorsa ya monitörde sorun var ya da ekran kartında.

Ekran kartında yoktut muhtemelen çarşamba gunu vatandan aldım hazır sistem olarak

Timamdır eve gidince DP'dan bir kullanim sorun olmaz ise yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…