slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Monitör MSI MAG 256f MSI MAG 256F kullanıyorum. Hem oyunlarda hem filmlerde kullanmak için aldım. Monitörün menüsündeki ayarlar nasıl olmalıdır.
MSI MAG 256F kullanıyorum. Hem oyunlarda hem filmlerde kullanmak için aldım. Monitörün menüsündeki ayarlar nasıl olmalıdır.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 878 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #2 Bulabildin mi hocam?
slexyn Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2025 #3 -the- dedi: Bulabildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam film izlerken fena değil ama oyunlarda iyi. Oyunmodu: Kullanıcı. Geceg: Kapalı. AI vision: Kapalı. Tepkis: Hızlı. MPRT: Kapali. Adaptives: Açık. Profesyonelmod: sRGB. Düşükmavi_hdcr_mprt kapalı. Görüntüiyilestirme: Kapalı. Karşıtlık: 70. Netlik: 0 Renk sıcaklığı: Normal.
-the- dedi: Bulabildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam film izlerken fena değil ama oyunlarda iyi. Oyunmodu: Kullanıcı. Geceg: Kapalı. AI vision: Kapalı. Tepkis: Hızlı. MPRT: Kapali. Adaptives: Açık. Profesyonelmod: sRGB. Düşükmavi_hdcr_mprt kapalı. Görüntüiyilestirme: Kapalı. Karşıtlık: 70. Netlik: 0 Renk sıcaklığı: Normal.