MSI MAG 256F için DP kablosu önerisi

Sayhet

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bu monitör için DP kablosu arıyorum ve DP kablosu hakkında bilgim yok. Monitör içinden HDMI kablo çıkıyor fakat DP kablosu yok. HDMI 2.0 çıkışı ve DP 1.2a çıkışı var 1.2a DP kablosu bulamadım hani 1.4 veya 1.2 uyar mı bilmiyorum. Bütçe belirlemedim

Merhaba öncelikle ben sistemi topladım ama MSI Pro h610m e anakartın sadece HDMI girişi var ve buna pişman oldum DP girişi yok topladıktan sonra öğrendim şimdi monitörüde MSI 256f alıcam içinden sadece HDMI kablosu çıkmakta ve DP kablo alabilirim ancak sadece HDMI girişi var sizce almalımıyım monitörü.

Merhaba öncelikle ben sistemi topladım ama MSI Pro H610M e anakartın sadece HDMI girişi var ve buna pişman oldum DP girişi yok topladıktan sonra öğrendim şimdi monitörüde MSI 256F alacağım içinden sadece HDMI kablosu çıkmakta ve DP kablo alabilirim ancak sadece HDMI girişi var sizce almalı mıyım monitörü.

Onboardmı kullanacaksın sen sistemi ekran kartında DP girişi yok mu?

Son düzenleme:
Ekran kartında DP var.

Bir şey daha soracağım benim anakartıma Gaming mouse kulaklık klavye hepsini takabiliyor muyum?

Ekran kartında varsa oraya takacaksın zaten anakarta takmayacaksın. Takabiliyorsun tabii ki de.

Anakartta sadece 2 tane USB 2.0 ve 2 tane USB 3.2 var peki nasıl üçünü ayndı anda takacağım.

Mesela hocam benim kulaklık 2.0 takılı klavye ve mouse de 3.2'ye takılı. Çok fazla dert etmene gerek yok yani bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı