S Sayhet Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 Vâreste dedi: Mesela hocam benim kulaklık 2.0 takılı klavye ve mouse de 3.2'ye takılı. Çok fazla dert etmene gerek yok yani bunu. Genişletmek için tıkla... Mesela kasada 2 tane 3.2 type a girişi var oraya taksam ses açısından performans kaybedermiyim.
Vâreste dedi: Mesela hocam benim kulaklık 2.0 takılı klavye ve mouse de 3.2'ye takılı. Çok fazla dert etmene gerek yok yani bunu. Genişletmek için tıkla... Mesela kasada 2 tane 3.2 type a girişi var oraya taksam ses açısından performans kaybedermiyim.
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #12 Sayhet dedi: Mesela kasada 2 tane 3.2 Type-A girişi var oraya taksam ses açısından performans kaybeder miyim? Genişletmek için tıkla... Kaybetmezsin hocam diyorum ya bende kullanıyorum.
Sayhet dedi: Mesela kasada 2 tane 3.2 Type-A girişi var oraya taksam ses açısından performans kaybeder miyim? Genişletmek için tıkla... Kaybetmezsin hocam diyorum ya bende kullanıyorum.
S Sayhet Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #13 Vâreste dedi: Kaybetmezsin hocam diyorum ya bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu senin attığın kablo 1.2 oluyor ama altın uçlu değil altın uçlumu almalımıyım altın uçlu almasam ne olur 1.4 altın uçluşu 500 liraya satılıyor ve bunu alsam ekran kartı 1.2 galiba monitörde 1.2 1.4 alsam çalışırmı cevaplarsan sevinirim.
Vâreste dedi: Kaybetmezsin hocam diyorum ya bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu senin attığın kablo 1.2 oluyor ama altın uçlu değil altın uçlumu almalımıyım altın uçlu almasam ne olur 1.4 altın uçluşu 500 liraya satılıyor ve bunu alsam ekran kartı 1.2 galiba monitörde 1.2 1.4 alsam çalışırmı cevaplarsan sevinirim.