MSI MAG 256F monitör alınır mı?

Peki ortadaki modelin fiyatına karşın alınabilecek başka model var mı? Yoksa bu fiyat bandının en iyilerinden diyebilir miyiz?

G65B seviyesinde yok. Daha ucuza R27QE vs var ama dengi değil. 10K'ya çıktığın zaman G65B rakipsiz. O olmasaydı Philips Evnia 27m2n5500, R27QE, XG27acs gibi monitörlerden birini önerebilirdim. Daha iyi görüntü kalitesi için G274QPX, VG27AQML1A, M.27qa vb monitörler olabilir. Ama hala en iyisi G65B. Bunların üstüne çıksaydım 4K monitör veya OLED'lere yönelirdim. Ki ben OLED tercih ettim. Eğer bütçem çıkmasaydı Neo G7 veya G65B alacaktım. Eğer AOC Q27g3xmn TR de olsaydı OLED haricinde 2K olarak onu tercih ederdim.

Ben de böyle gözüküyor G6 da indirim yok Oled olan indirimli gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250325-204421_Chrome.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 25
@bluerr Hocam 14 sayfa okudum oyun için hangi monitörleri önerirsiniz sırasıyla bütçe maks 10k kadar olursa iyi olur.

Oled'i bir kere kullandığınız zaman geri dönüşü yok.
Stok kovalıyorum akşamdan beri de yok girmediler. Sabahtan yine başlarım belki girerler. Bir ara satın al çıktı ama 1 taneden fazla alamazsınız uyarısı verip durdu sonra yine stok yok durumuna düştü.

27 büyük gelebilir gibi geliyor ya 24 inç olsa aslında daha iyi bir de daha uygun olarak phlips 25m2 mi önerirsiniz
En son yazdığım mesajda özetlemiştim aslında. G65B öneririm.
Eki Görüntüle 2454101

şamdan beri de yok girmedil

Stok kovalıyorum akşamdan beri de yok girmediler. Sabahtan yine başlarım belki girerler. Bir ara satın al çıktı ama 1 taneden fazla alamazsınız uyarısı verip durdu sonra yine stok yok durumuna düştü.
Hangi montiörü kovalıyorsunuz oled çok başkadır tabi televizyon var bizdea bambaşka cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…