MSI MAG 256F monitör alınır mı?

Ölü piksel testi yapabilirsin. Dell'in OSD menüsünde ekran testi var. Samsung'ta ekran testi var mı bilmiyorum. OSD menüsünü kontrol et.

Ölü piksel testi yapabilirsin. Dell'in OSD menüsünde ekran testi var. Samsung'ta ekran testi var mı bilmiyorum. OSD menüsünü kontrol et.
Tamam hocam. Bu G65B yi de iade edeyim mi bekleyeyim mi her ihtimale karşı? 27 Nisana kadar iade sürem var.

Tamam hocam. Bu G65B'yi de iade edeyim mi bekleyeyim mi her ihtimale karşı? 27 Nisana kadar iade sürem var.

OLED gelince G65B'nin yüzüne bakacağınızı sanmam. Eğer sorun yaşarsanız zaten değişim yapmanız gerekir. O sırada da kullanırım derseniz bilemiyorum. Bekletip bekletmemek size kalmış.

Dikkat etmen gerekenleri yazayım.

Windows görev çubuğunu gizle.
Parlaklığı çok yüksekte kullanma.
Ekran 2 dakika boyunca hareketsiz kalınca ekranı kapat ayarını aç.

4 saat kullanım sonrası piksel yenileme yapabilirsin. Samsung'ta 20 dakika falan sürüyor sanırım.

Kullanmam o zaman yarın direk iade edeyim G65B. Umarım sorunsuz gelir de uğraşmam söylediğiniz harfiyen yaparım.

Desteğiniz için teşekkür ederim hocam.

Yazılım güncellemesini kontrol et. Sorunları düzeltmek için yayınlıyorlar genelde. Ayarları kullanamaman HDMI ile ilgilide olabilir başka bir şeyden de olabilir. G6 kullanmadım hangi ayar ne için kapalıdır bilmiyorum. Biraz kurcalamanız lazım. Görev çubuğunu gizlemeyi unutma.

Onu gizledim şimdi yazılım güncellemesini de yaptım. Hdmı dan 240hs 2k olarak görüyor ama yine type c to dp kablosu alsam daha mı iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…