MSI MAG 256F monitörde HDR açamamak

zoin

Hectopat
Dostlarım, ayarlardan fotoğrafta gördüğünüz gibi hiçbir tepki vs. olmuyor. Neden böyle anlamadım. Daha öncesinde açabiliyordum ama bir ayar mı kapattım ondan mı bilmiyorum. Şimdi hiç desteklenmedi falan diyor.

DP kullanıyorum, monitör driveri yaptım, renk ayarlarından profili ayarladım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitörünüz 1.2 DP modeli destekliyor. DP 1.2 HDR'ı desteklemez bu nedenle açamazsınız. Zaten HDR gereksiz göz yoruyor ve ben beğenmiyorum.

Önceden açabilmeniz herhalde 4.2.0 diye bir renk ayarı vardı o olabilir.

Ya daha önceden açabiliyordum kullandım ama şimdi böyle yaptı neden bilmiyorum.

DisplayPort 1.4 kullanıyorum modeli tam yazdım
Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps / 24K Gold / Alüminyum
Eki Görüntüle 2603451

Bende de böyle gözüküyor.

Monitörünün DP çıkışı 1.2a hocam. Bu HDR'ı desteklemez oradaki renk modlarına teker teker bakabilirsiniz hepsini deneyip HDR açıp açamadığını bence boşuna uğraş.

Monitörünün DP çıkışı 1.2a hocam. Bu HDR'ı desteklemez oradaki renk modlarına teker teker bakabilirsiniz hepsini deneyip HDR açıp açamadığını bence boşuna uğraş.
E bu monitörün sahibi neden koskocaman HDR destekliyor diye yazdılar valla kime güveneceğimize şaşırdık.

E bu monitörün sahibi neden koskocaman HDR destekliyor diye yazdılar vallahi kime güveneceğimize şaşırdık.

HDMI çıkışından HDR'ı açabilirsiniz sadece DP çıkışından HDR'ı açamazsınız. Çünkü dp 1.2a hdr ı desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…