MSI MAG 256F nasıldır?

Bütçe
4000-5000

Suprra

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG 256F
MSI MAG 256F modelini İtopya'dan 30.03.2025 tarihinde satın aldım. Sizce kargo ile veya monitör ile bir sıkıntı yaşar mıyım? Ghosting, IPS glow, ışık sızması vb. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Guzel monitor, hayirli olsun.
  • Ghosting problemi yasamazsin, gecikme bakimindan iyi bir model.
  • IPS Glow her IPS monitorde olabilir, sans unsurudur. 10 tane 256F alirsin 10'unda da farkli miktarda IPS Glow gorulebilir. Eger fazlaligi rahatsiz etmiyorsa kullanirsin, rahatsiz ediyorsa iade veya degisim talep edersin.
  • Isik sizmasi uretim hatasidir, iade gerektirir.
  • Olu piksel uretim hatasidir, iade gerektirir.
Not: IPS Glow ile isik sizmasini ayirt etmenin yolu monitore farkli acilardan bakmaktir. Ornegin monitore sagdan sola dogru baktikca bozulma artip azaliyorsa IPS Glow'dur, bozulma sabitse isik sizmasidir.

Teşekkürler, peki İtopya konusunda sıkıntı ceker miyim? Bazı yerlerde İtopya'nın iade kabul etmedigini ve kargo sürecinin cok uzun sürdügü yazıyordu.
@BerkayZ87

Son düzenleme:
Teşekkürler, peki İtopya konusunda sıkıntı ceker miyim? Bazı yerlerde İtopya'nın iade kabul etmedigini ve kargo sürecinin cok uzun sürdügü yazıyordu.
@BerkayZ87
Senin kargon geldi mi aynı tarihte almışız ürünü ben de hala sipariş faturalandırılıyor diyor.

Senin kargon geldi mi aynı tarihte almışız ürünü ben de hala sipariş faturalandırılıyor diyor.

Bende de sipariş fatulandılırıyor yazıyor İtopya'nın sitesinde. Ama Bolt kargoya verilmis şu an.
@Odriellus

Bende de sipariş fatulandılırıyor yazıyor İtopya'nın sitesinde. Ama bolt kargoya verilmis şu an.
@Odriellus

Şu anda kargoya verilmis olarak gözüküyor. İnşallah yarın sıkıntısız bir sekilde gelecek.

Bende de sipariş fatulandılırıyor yazıyor İtopya'nın sitesinde. Ama Bolt kargoya verilmis şu an.
@Odriellus

@Odriellus

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-02_183907449.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2025-04-02 183710.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Tamamdır teşekkürler inşallah iyi gelir.

Senin kaç gün boyunca sipariş faturalandırılıyor olarak kaldı? Ben de 2 gündür yazıyor hala kargoya verilmedi.

Son düzenleme:
2 Nisan carsamba faturalandırıldı ve kargoya verildi bugün bolt kargodan SMS ile kargonun saat 3-4 arası gelecegi mesajı geldi. Yani aynı gün faturalandırldı ve kargoya verildi. Seninki niye oyle oldu bilmiyorum. Hadi hayırlısı.

Hayırlısı.

Nasıl geldi monitör memnun musun benimki de bugün gelecek.

Son düzenleme:
Şu anda gayet memun etti beni. Parlaklığı, renkleri, ghosting degerleri gayet tatmin edici. Bir de ekranın sağ üst köşesinde bir tane ölü piksel çıktı ama beni rahatsız etmiyor belli olmuyor bile. Ama ben laptop ekranından geçtiğim icin bana biraz büyük geldi o kadar.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-04-04 saat 13.07.29_3f302d59.jpg
    355,2 KB · Görüntüleme: 49

Benimki de geldi güzel şu an Rampage rm 550'den geçtim parlaklık bir tık az geliyor şu an.

Senin ayarların neler şu an HDCR falan açık mı sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…