MSI MAG 256F vs 275F

Daha fazla  
Kendim çoğunlukla hikaye oyunları oynuyorum bazen R6 oynuyorum ve arada sırada film/dizi izliyorum. Bazıları FPS oyunları oynuyorsan 27 inç alınmaz diyor ama bu iki monitör arasında 27 inç olan daha iyi. Sorum şu; oyun oynayan birisi için 27 inç uygun mu?
Ona göre 27 inç alacağım.

Kendim çoğunlukla hikaye oyunları oynuyorum bazen R6 oynuyorum ve arada sırada film/dizi izliyorum. Bazıları FPS oyunları oynuyorsan 27 inç alınmaz diyor ama bu iki monitör arasında 27 inç olan daha iyi. Sorum şu; oyun oynayan birisi için 27 inç uygun mu?

Hocam çözünürlüğü 2K mı alacaksınız 1080p mi?

https://www.hepsiburada.com/viewson...p-HBCV00004CKBQG?magaza=TechnoList&wt_pc=epey bunu önerebilirim ayrıca FPS oyunları bence 27 inc kefiy vermez.

Son düzenleme:
O zaman 27 inç rahatsız edebilir. Ben MSI MAG 275F 2K halini kullanıyorum pek rahatsız etmiyor FPS oyunlarında. Hikayeli oyunlarda ise daha çok zevk alıyorum. Tek sıkıntı sanırım büyük olduğundan köşelerinde hafif siyahlık oluyor
Tam olarak nesi rahatsız ediyor?
Adamları mı göremiyorsunuz?

Tam olarak nesi rahatsız ediyor?
Adamları mı göremiyorsunuz?

Hayır sadece FPS oyunları oynarken detaylara çok takılmazsanız rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Hikayeli oyunlarda biraz yakından detaylı bakarsanız kalite vs pek tatmin etmeyebilir. Arkanıza yaslanıp rahat rahat oynayacağım derseniz tabii ki 27 inç çok daha iyi olur.

Hayır sadece FPS oyunları oynarken detaylara çok takılmazsanız rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Hikayeli oyunlarda biraz yakından detaylı bakarsanız kalite vs pek tatmin etmeyebilir. Arkanıza yaslanıp rahat rahat oynayacağım derseniz tabii ki 27 inç çok daha iyi ol.

Peki önceki yazınızda 2K olursa rahatsız etmez demiştiniz ya, sahiden 2K alsam mı acaba? Sistemim 2K destekliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı