asussMerhaba, aşağıdaki linkte yer alan iki monitör arasında kaldım. Bu ikisi dışında da 6.000 TL'yi bulmayacak montörleri tavsiye olarak alabilirim.
Teşekkürler.
Asus TUF Gaming VG259Q3A - MSI MAG 256F Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG259Q3A - MSI MAG 256F özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
MSI: MSI Mag 256f 24.5 1920x1080 180hz 1ms Hdmı Dp Type-c Adaptive Sync Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ASUS: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey
Genel olarak panel bakımından MSİ daha iyi görünüyor fakat panelde ölü piksel muhabbeti bir süre sonra nüksediyormuş bu durum beni korkuttu açıkçası sırf bu yüzden asusa kaydım bir bilginiz var mıdır
Öncelikle teşekkür ederim, Lenovonun ve Philips in VA panel olmaları gözüme çarptı, farkı nedir acaba tam olarakMSI daha iyi ama ikiside alinmaz bu fiyatlarda. Ikiside oldukca kazık.
=
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öncelikle teşekkür ederim, Lenovonun ve Philips in VA panel olmaları gözüme çarptı, farkı nedir acaba tam olarak
O halde şöyle sorayım size Lenovo harici diğer iki monitörden siz olsanız hangisini tercih ederdinizİyi kalitede bir VA kullaniyorlar. Ghosting oranlari overdrive seviye 3 te oldukca dusuk. Renk gamutlari yuksek. Kontrast oranlari ise oldukca yuksek oldugu icin siyah performanslari oldukca iyi tam siyaha yakinlar. Lenovonun Black Smearing performansi pek iyi degil sadece. Philips daha iyi bu konuda.
O halde şöyle sorayım size Lenovo harici diğer iki monitörden siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Tamamdır teşekkür ederimEger hard şekilde rekabetçi oyun oynuyorsanız AOC alirdim. Philips ne kadar hızlı denebilecem bir VA olsada hard FPS oyunculari icin yetersiz gelebilir. Hikayeli oyun agirlikli oynuyorsaniz siyah performansi icin Philips alirdim.