MSI MAG 256F vs MSI G244F E2 vs AOC 24G4X

Senji

Hectopat
Merhaba,
Bu 3 ürün arasında kaldım. Ben daha çok hikayeli oyun ve film dizi için kullanacağım. Rekabetçi oyun veya pivot özellikleri benim için o kadar önemli değil.
AOC 24G4X hakkında Reddit'te özelliklerinin kağıt üstünde iyi olmasına rağmen renkleri doğru vermediği söylenmiş. O yüzden şu an MSI MAG256F en mantıklısı gözüküyor. Fakat MSI MAG256F de yeni bir monitör olduğunda hakkında bilgi alamadım.
Bir de MSI MAG 256F'in renk derinliği 8bit+frc, diğerleri ise 8 bit gözüküyor. Color gamutları hemen hemen üçünün de aynı.
İlgili Reddit postu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca color gamutu ve renk derinliği iyi olan 144Hz veya üstü FHD kaliteli monitör önerebilirsiniz. Fiyat 5.5K'ya kadar çıkabilirim.

G244F E2 iyi bir monitor degil. 256F dedigin model hangisi? G255F veya G255PF E2'yi mi kastediyorsun? Onlari diyorsan onlar da iyi degil.

24G4X oneririm.
Hocam aradaki fiyat farkını verebilirim fakat mantıklı mı 24g4x için ? 5300 olmuş fiyatı. Veya Msi olanları önerir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı