kadtoon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi?
W witsred Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Hocam bende ikisi arasında kaldım. Şu an sen hangisini aldin memnun musun?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 witsred dedi: Hocam bende ikisi arasında kaldım. Şu an sen hangisini aldin memnun musun? Genişletmek için tıkla... Hocam eski konuyu uyandırmaya gerek yoktu yeni konu açıp biz size yardımcı olurduk kullanan kullıcımız çok var deneyimlerini aktarırlardı, fark sadece 27inç olması.
witsred dedi: Hocam bende ikisi arasında kaldım. Şu an sen hangisini aldin memnun musun? Genişletmek için tıkla... Hocam eski konuyu uyandırmaya gerek yoktu yeni konu açıp biz size yardımcı olurduk kullanan kullıcımız çok var deneyimlerini aktarırlardı, fark sadece 27inç olması.