MSI MAG 272CQR VA panel olması üzer mi?

theumtkyd

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz gibi MSI MAG 272CQR monitörünü alacağım VA panel olması çok kötü olur mu uzun süre götürür mü genelde FPS oyunları oynayacağım hikayeli oyunları oynayacağımı ve film dizi çok izleyeceğimi sanmam. Ürünü inceleyin ondan sonra cevap verin 2K 165 Hz 1 ms bir monitör fiyatı ise Hepsiburada sitesinde 5.700 TL https://www.hepsiburada.com/msi-opt...GSeTLF5QEg-25G64mpRoCdzwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Son düzenleyen: Moderatör:
Panel olarak VA ile ilgili düşüncen varsa bu fiyatlara çok hatta daha düşüğe rahat IPS panel bulunabilir. Örnek.

Bu da cash back ve ekipmanı anlat ile 4300'lere iniyor.

Hocam GIGABYTE olan nasıl çok daha ucuz? Ben mi yanlış görüyorum 7 küsür?

2-3 gün önce 5000 civarına düşmüştü ikisi arasında bu çok daha iyi.
Hocam amazon satıcılarına çok güvenemiyorum satıcısı Amazon'un kendisi mi ? Bir de ben alana kadar kampanyası bitecek büyük ihtimalle Eylül gibi almayı düşünüyorum ben.Sorum şu hocam benim attığım MSI modelinin va panel olması kötü olur mu sizce? Ha bu arada monitörü alırken sizin attığınızı da değerlendireceğim teşekkür ederim.

Amazon'du satıcısı VA panel kötü değil ama Rapid IPS olayı bambaşka çok daha hızlı tepkimesi düşük araştırmanı tavsiye ederim aralarında fark büyük.

Amazon'du satıcısı VA panel kötü değil ama Rapid IPS olayı bambaşka çok daha hızlı tepkimesi düşük araştırmanı tavsiye ederim aralarında fark büyük.
Evet şu anda inceleme videosuna bakıyorum hocam ancak dediğim gibi büyük ihtimalle ben alana kadar fiyatı yükselecek.

Hocam vallaha 1 hafta falan 4.500'dü sana atmadan ben daha sabah alıp siparişi iptal etmiştim ASUS almayacağım için. Sen linke girene kadar zam geldi galiba. Fakat asus hala cashback ile hala 4300lere geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220725_174810.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Hocam vallaha 1 hafta falan 4.500'dü sana atmadan ben daha sabah alıp siparişi iptal etmiştim ASUS almayacağım için. Sen linke girene kadar zam geldi galiba.
Kusura bakmayın hocam sorun değil inandım kasmayın bu kadar

Kusura bakmayın hocam sorun değil inandım kasmayın bu kadar
Yok kasmaktan değil bir anda 4500den 7000 küsüre fırlaması beni de şaşırttı benim IPS 170hz Asus kargoda. Gelince deneyimlerimi paylaşırım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…