MSI MAG 274QRF-QD 2K monitör alınır mı?

umut0018

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada daha ucuz.

Renk gamutu olarak oldukca yuksek bir model, yani renk doygunlugu olarak cok mutlu edecektir.

Bunun disinda bana kalirsa Samsung LS27BG65'e yonelmen daha mantikli olacaktir, kendisi hem VA olmasindan oturu yuksek kontrast oranina sahip hem 240 Hz hem de cogu IPS monitorden daha hizli bir VA monitor.

E2leri var şu an piyasa ve eski versiyona göre bunlar G-Sync desteği almamış, NVIDIA kart varsa eski qd olmayan modeli tavsiye ederim o var TR de

G274leri ise tavsiye etmem MAG serisi çok daha iyidir

Burada daha ucuz.

Renk gamutu olarak oldukca yuksek bir model, yani renk doygunlugu olarak cok mutlu edecektir.

Bunun disinda bana kalirsa Samsung LS27BG65'e yonelmen daha mantikli olacaktir, kendisi hem VA olmasindan oturu yuksek kontrast oranina sahip hem 240 Hz hem de cogu IPS monitorden daha hizli bir VA monitor.
Hocam monitörü konsolda kullanacağım. 180hz tercih etmemin sebebi ileride PC kullanırsam ekstam olur diye. Yine de attığım monitörü almayı düşünüyorum ama şu firmware update olaylarını bir türlü çözemedim. Bilgisayarım olmadığı için sanırım güncellemeyi de yapamayacağım ama yapmazsam bir sorun olur mu acaba?

Niye gerek olmasın adamlar testlerden geçirip uygunluk sertifakası veriyor sonra vrr titremesi, stutter, ışık azalıp çoğalması gibi sorunlarla karşılalılabiliyor.
Kendi önerdiğin V1 MAG QD de o sitede yer almıyor, kendi deyiminle kendi önerini kendi argümanınla çürütüyorsun.

Kendi önerdiğin V1 MAG QD de o sitede yer almıyor, kendi deyiminle kendi önerini kendi argümanınla çürütüyorsun.

Çürütme konusunda boşa heyecan yapmışsın 😃
MAG274QRF yer alıyor kardeş iyi bakmamışsın şuan TR de var onu önerdim arkadaşa, QDli olan model de almış birleşik olarak geçiyor
https://tr.msi.com/Monitor/Optix-MAG274QRF-QD
Onada buradan bakabilirsin
Ayrıca yabancı forumlarda E2 modeli için neden sertifika olmadığını MSI mail attıklarını okudum, gelen cevap kısaca "uygulamaya çalışıyoruz" demek yazılmsal da olsa bazı sıkıntılar olabilir yani boş bir iş değil bu sertifika olayı

MAG274QRF ile MAG274QRF-QD aynı monitör değil. Dolayısıyla birisi var diye diğeri de var gibi bir teori yürütemezsin.

Kardeş okumuyor musun, MSI kendi sitesinde var yazıyor, E2 olan modeline gir bak onda yok, sadece FreeSync yazıyor, aynı zamanda çıkan birleşik modeller için NVIDIA da sadece tek isim geçebiliyor onun için tekrar güncelleme yapılmamış listede, sertifika olmasa MSI o şekilde sitesinde belirtemiyor zaten kullanıcılarda G-SYNC açınca sertifikalı olduğunu görebiliyor QD modeli içinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı