MSI MAG 275QF alınır mı?

Daha F/P bir model. Panel olarak oldukca iyi. BOE Oxide TFT Cof 8 panel kullaniyor bu fiyata muazzam. Panel bilgileri ve renk gamutu olcumu:

Screenshot_20250727_122228_YouTube.jpg
Screenshot_20250727_122150_YouTube.jpg

Daha F/P bir model. Panel olarak oldukca iyi. BOE Oxide TFT Cof 8 panel kullaniyor bu fiyata muazzam. Panel bilgileri ve renk gamutu olcumu:

Eki Görüntüle 2559786Eki Görüntüle 2559787
Özellikleri güzel ancak markasını ilk defa duyuyorum sorun çıkarır mı iyi bir marka mıdır?

Çöp monitör. Hikayeli oyunlar ve film dizi ağırlıkta ise bunu alın geçin.

Hocam IPS arıyorum daha çok, tabii VA da bir seçenek ama hz değeri iyi değil gibi.

Özellikleri güzel ancak markasını ilk defa duyuyorum sorun çıkarır mı iyi bir marka mıdır?

Hocam IPS arıyorum daha çok, tabii VA da bir seçenek ama Hz değeri iyi değil gibi.

180 ile 165 arasındaki farkı hissetmezsiniz. Hem 180Hz olanların bazıları da O.C ile 180 oluyor native değerleri 165.

VA renkleri iyi yansıtmıyor diyorlar IPS biraz daha seçenek gibi ama o zaman da siyah kısımlar durumu öne çıkıyor sizce IPS mi VA mı?

VA görüntü kalitesi olarak daha iyi. Tabii panelden panele değişiyor. Renkleri iyi yansıtmıyor gibi bir şey yok. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız, film dizi izliyorsanız attığım monitörü alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı