MSI MAG 276cxf monitör alınır mı?

morteux1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullandığım monitörüm kırıldığı için yeni bir monitör almak istiyorum. Alacağım monitör 27 inç ve 200 üzeri Hz olmasını istiyorum.
MSI MAG 276cxf böyle bir monitöre denk geldim özellikleri vesaire gayet iyi duruyor ve güzel bir marka. Tek sıkıntısı oynar ayaklı değil. Yukarı aşağı falan hareket etmiyor tek korkum bu. Şu an Trendyol ve Hepsiburada'da 7600 TL sizce alınır mı? Parasının hakkını verir mi? Ya da bu monitör fiyatı civarına bundan daha iyi önerebileceğiniz kaliteli monitörler var mı? Kırılan monitörümde VA paneldi ve 27 inçti herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum.

İncelemesi yok. Maksimum bütçeniz nedir?

Lenovo'dan iyi bir monitör beğendim.

8500 TL ama bununda fazla değerlendirmesi yok ama çok güzel bir monitör. Sadece fiyatı yüksek. Alınca uzun bir zaman gitmesini istiyorum.

Önerdiğiniz monitör nasıl hocam?

Hem hikayeli hem de FPS tarzı oyunlar oynayacağım ama çoğunluk olarak hikayeli olacak. IPS panel bunun için iyi gibi.

Son düzenleme:
Önerdiğim monitör fiyatında en iyisi. %96 DCI-P3 renk gamutu ve 1600:1 kontrast sunuyor.

Önerdiğim monitör fiyatında en iyisi. %96 DCI-P3 renk gamutu ve 1600:1 kontrast sunuyor.

Bu Curved değil değil mi hocam? Benim için Curved daha iyi olur.

Ve laptoptan görüntü aktaracağım için 144 Hz olarak kullanabilirim anca. Araştırdığım üzere malzeme kalitesi gibi önemli şeyler kötüymüş. 2K ve IPS olması güzel ama benim sistemde zor. 1080p daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…