MSI MAG 27C6F alınır mı?

Bütçe
5900 TL

Berke (Yt)

Hectopat
Monitör
MSI MAG 27C6F
Merhaba öncelikle, sık sık Valorant oynuyorum PLA'ta kadar çıktım laptopum var. Daha iyi bir oyun zevki ve daha yüksek ranklara yükselmek istiyorum ve bunu laptopun küçük ekranı ile başaramıyorum. Bu yüzden monitör alacağım bir tane onu laptopa bağlayıp oynamayı düşünüyorum. Bilgisayarım, tam olarak 5900 TL gibi bir bütçem var. Sanırım alacağım monitörün Hertz'i laptoptan daha yüksek olmalıymış. Benim laptopun ekranı 144 Hertz bu yüzden MSI MAG 27C6F bunun gibi bir şey düşündüm. Ne düşünüyorsunuz alınır mı?

VA penelde hareket esnasında bulanıklaşma oluyormuş Rapid VA ile MSI bunu geliştirdiğini söylüyor ancak ne kadar iyi durumda bilmiyorum. FPS oyunları için IPS panel daha iyi olabilir.

Hocam zaten ıps panel diye biliyorum bu monitörü ben fakat görüntü kalitesi 2k olmadığı için tercih etmedim size de önerimdir 27 inçe en az 2k görüntü veren bir monitör alın

Çok büyük bir bozulma olmazsa eğer 27 inch düşünüyorum ama bakalım araştırıyorum hala ayrıca linteki monitor VA panel yazıyor Amazon'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…