MSI MAG 27cq6F alınır mı?

MeyAgent

Centipat
Daha fazla  
Monitör almak istiyorum. En az 2K olmalı benim için genellikle oyun oynuyorum. Yurt dışında olduğum için çok doğru düzgün inceleme bulamadım bu model hakkında. Alınır mı sizce? Bu model?

Monitörün Linki

Monitör almak istiyorum. En az 2K olmalı benim için genellikle oyun oynuyorum. Yurt dışında olduğum için çok doğru düzgün inceleme bulamadım bu model hakkında. Alınır mı sizce? Bu model?

Monitörün Linki

Türkiye'ye gönderiyorlar mı?

Hollanda MediaMarkt'ı olduğu için düşünüyorum.

Eğer öyle ise satın alınabilir güzel bir monitöre benziyor lakin tüm detayları hesaplamanız lazım neticesinde bu bir monitör ve çok çabuk kırılabilen/bozulabilen cihazlar bozulma/kırılma durumunda iadesi nasıl olacak servise nasıl gidecek bunlar hep detay.

VA Panel tercih etme sebebiniz nedir? Fazla da incelemesi yok dediniz eğer ghosting fazla olursa aldıktan sonraki süreçte iade durumunuz zorlanacaktır.

VA Panel tercih etme sebebiniz nedir? Fazla da incelemesi yok dediniz eğer ghosting fazla olursa aldıktan sonraki süreçte iade durumunuz zorlanacaktır.
Hiç bakmamıştım panaline. VA kötü mü? Düzgün bir model bulamadım. MSI iyidir diye düşünmüştüm. Emin olamadım sonra konu açtım. Alınabilecek model önerebilir misiniz?

Tam aynısını bulamadım fakat Bendeki 274QPF E2 eğer orada bulabilirsen değerlendirmeni öneririm. Çok memnunum. Onun haricinde 24 inçe okeysen ve yine bulabilirsen oralarda AOC Q24 alabileceğin en iyi 2K monitörlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bana eğer alabileceğin mağazaları belirtirsen oralarda bulunan alabileceğin en mantıklı ürünler için yardımcı olabilirim.

Tam aynısını bulamadım fakat Bendeki 274QPF E2 eğer orada bulabilirsen değerlendirmeni öneririm. Çok memnunum. Onun haricinde 24 inçe okeysen ve yine bulabilirsen oralarda AOC Q24 alabileceğin en iyi 2K monitörlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bana eğer alabileceğin mağazaları belirtirsen oralarda bulunan alabileceğin en mantıklı ürünler için yardımcı olabilirim.
Teşekkürler hocam. Bakacağım şimdi dediğin modellere. Amazon, mediamarkt, gibi 100% güvendiğim yerlerden almak istiyorum. Burada maalesef pc malzemeleri satan çok yer yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı