MSI MAG 320r alınır mı?

Bütçe
2k-2.5k

eymenyzg

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI MAG Force 320r alınır mı? Genel olarak baktığımda önü mesh kasa, gayet büyük, ileride almayı düşündüğüm her şeye de uyuyor. 2250TL'ye alacağım. Bu fiyata önerebileceğiniz başka kasa var mı yoksa bu kasayı direkt alayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiymiş fiyatı. 0 mı alıyorsunuz? 0 ise kaçırmadan alın. Benim baktığım kadarıyla en düşük 3300 TL'den başlıyor fiyatlar.

İyiymiş fiyatı. 0 mı alıyorsunuz? 0 ise kaçırmadan alın. Benim baktığım kadarıyla en düşük 3300 TL'den başlıyor fiyatlar.

Arkadaşımdan alacağım nerdeyse sıfır, kutusu her şeyi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları muhakkak kontrol edin sesli mi çalışıyor normal mi diye. Onun haricinde zaten 0 gibi demişsiniz. USBleri, butonları, RGB vs. sorunsuz çalışıyorsa mesele yok.

Fanları muhakkak kontrol edin sesli mi çalışıyor normal mi diye. Onun haricinde zaten 0 gibi demişsiniz. USB'leri, butonları, RGB vs. sorunsuz çalışıyorsa mesele yok.

Hocam kasa iyi mi ama biri şey demiş. 1 fanının yarısını aptal gibi tasarım yapacağız diye kapatmışlar. Kabloları çok karmaşık falan. Bayağı bir gömmüş. Alma hevesim kaçtı. Bilemiyorum iyi kasa mı yani.

İşin içinde RGB varsa bilin ki kablolarla uğraşacaksınız Onun haricinde tek fanın kapalı olmasına takmayın. İncelemelerden ya da arkadaşınız ile kasayı bizzat inceleyerek fikir alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…