marcus1212 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #31 Oreki dedi: MSI'ın fedaileri de geldiğine göre bizim için kalkma vakti gelmiş. Siz varken haşa bizlere söz düşmez. Af buyrun. @Andar Han engelle geç tipe bak. İnsanımız klasik, üzümü yedikten sonra bağcıyı kovmak. Teşekkür etmek? Hayır. Genişletmek için tıkla... Türkçem bitti kim kimin fedaisi sen ne diyon dayı yazdığın şey ney bir okusana ben msinin fedaisi fln değilim
Oreki dedi: MSI'ın fedaileri de geldiğine göre bizim için kalkma vakti gelmiş. Siz varken haşa bizlere söz düşmez. Af buyrun. @Andar Han engelle geç tipe bak. İnsanımız klasik, üzümü yedikten sonra bağcıyı kovmak. Teşekkür etmek? Hayır. Genişletmek için tıkla... Türkçem bitti kim kimin fedaisi sen ne diyon dayı yazdığın şey ney bir okusana ben msinin fedaisi fln değilim
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 25 Ocak 2024 #32 marcus1212 dedi: MSI bünyesinde olduğu için düşünülerek yapılmıştır Genişletmek için tıkla... Konudan uzaklığınızın özeti şu cümle aslında. Size hayırlı geceler.
marcus1212 dedi: MSI bünyesinde olduğu için düşünülerek yapılmıştır Genişletmek için tıkla... Konudan uzaklığınızın özeti şu cümle aslında. Size hayırlı geceler.
marcus1212 Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #33 Andar Han dedi: Konudan uzaklığınızın özeti şu cümle aslında. Size hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Üstat PSU yanımda şu an uzağimda değil 1 senedir kullanıyorum diyorum sen diyorsun konudan uzaksın ne konusu bu ben bunu anlamadım Son düzenleme: 25 Ocak 2024
Andar Han dedi: Konudan uzaklığınızın özeti şu cümle aslında. Size hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Üstat PSU yanımda şu an uzağimda değil 1 senedir kullanıyorum diyorum sen diyorsun konudan uzaksın ne konusu bu ben bunu anlamadım