MSI MAG A520M Vector alınır mı?

Sadece Ahmet

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum, bu işlerde öyle iyiyim diyemem daha doğrusu yeniyim anakart seçiminde de zorlandığım için sorayım dedim. Bu belirtiğim anakart sizce alınır mı ya da önerebileceğiniz daha iyi bir anakart var mı?
Bütçem maksimum 1800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar toplamayı düşünüyorum, bu işlerde öyle iyiyim diyemem daha doğrusu yeniyim anakart seçiminde de zorlandığım için sorayım dedim. Bu belirtiğim anakart sizce alınır mı ya da önerebileceğiniz daha iyi bir anakart var mı?
Bütçem maksimum 1800 TL.

Anakarttan önce işlemci seçmelisiniz seçtiğiniz işlemciye görede ona uyumlu soketi olan bir anakart tercih etmelisiniz.

PC için bütçeniz ne kadar?

Bütçem maksimum 1800 TL.

Çok sağlam bir B450 alabilir ya da B550 neden 520 tercih ettin anlamadım.

Çok sağlam bir B450 alabilir ya da B550 neden 520 tercih ettin anlamadım.
bütçeyi tam olarak öyle belli değil 10.000-13.000 arası o yüzden olabildiğince düşük bulduğum bir anakartı seçtim ama eğer aldığıma değmicekse diğer parçalardan kısarım
peki bu ikisi arasında öyle gerçekte iyi bir fark varmı yani eğer pahalı olanı almaya değcekse bi şekilde hallederimde aralarındaki fark neler ?

Son düzenleme:
Bütçeyi tam olarak öyle belli değil 10.000-13.000 arası o yüzden olabildiğince düşük bulduğum bir anakartı seçtim ama eğer aldığıma değmicekse diğer parçalardan kısarım.

Peki bu ikisi arasında öyle gerçekte iyi bir fark var mı yani eğer pahalı olanı almaya değcekse bir şekilde hallederimde aralarındaki fark neler?

Yani öyle aman aman diyecek bir fark yok sadece pahalı olan daha estetik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı