MSI MAG A550bn vs Corsair CV550

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar, güç kaynağımı değiştireceğim ancak ikisi arasında kararsız kaldım. MSI tabii ki daha ucuz olduğu için daha mantıklı geliyor ama aralarında ne gibi fark vardır bilemiyorum. İkisi de 80+ Bronze. Yardımcı olursanız sevinirim.

CV serisi modüler sanırım. Bütçen ne kadar?

Corsair CV550 kullanıyorum. Coil Whine sorunu başladı ama benim açımdan problem değil. Kaliteli ürün. Diğerini bilemem.

Son düzenleme:
Bütçe olarak en fazla 1600-1700 TL civarına çıkabilirim ancak çok zorlamasam da iyi olur. MSI A550BN’i 1200 tl civarlarında bulabiliyorum.

Bütçe olarak en fazla 1600-1700 TL civarına çıkabilirim ancak çok zorlamasam da iyi olur. MSI A550BN’i 1200 tl civarlarında bulabiliyorum.

Buna bir bakabilirsiniz;

Biraz daha güvenilir bildiğim bir marka almak istiyorum. Müzik kaydı vs yaptığım için de güç kaynağı biraz önemli benim için.

Biraz daha güvenilir bildiğim bir marka almak istiyorum. Müzik kaydı vs yaptığım için de güç kaynağı biraz önemli benim için.
DeepCool bilinen bir marka zaten. PK serisi DC-DC yapılı, orta seviyede fark yaratan bir model. MSI, Corsair olunca kalite elde etmiyorsunuz. Model fark yaratan şeydir.

Daha iyi bir şey arıyorsanız aşağıdaki ürünü öneririm.

@Uchiha Shisui'nin de belirttiği gibi model önemlidir. Zaten PSU üreticileri bellidir. Misal, Corsair'in CV serisini HEC üretirken, RMx serisi CWT üretimidir.

Anladım, belirttiğiniz markalar da bu iki marka kadar ismi olan markalar anladığım kadarıyla. Bir göz atacağım teşekkürler.

DC-DC yapısının farkı nedir hocam, ne gibi avantaj sağlar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…