MSI MAG A550bn vs Corsair CV550

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar, güç kaynağımı değiştireceğim ancak ikisi arasında kararsız kaldım. MSI tabii ki daha ucuz olduğu için daha mantıklı geliyor ama aralarında ne gibi fark vardır bilemiyorum. İkisi de 80+ Bronze. Yardımcı olursanız sevinirim.

DC-DC yapısının farkı nedir hocam, ne gibi avantaj sağlar?
Bilgilenmiş olursunuz. Şöyle bir içerik sunayım.

Bilgilenmiş olursunuz. Şöyle bir içerik sunayım.

Biraz göz gezdirdim, en iyisi DC-DC oluyor yani anladığım kadarıyla. Peki Deep Cool markası malzeme kalitesi olarak nasıldır? Tabii ki fiyatı da düşünerek aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum. Ancak fiyatına göre iyi olması işime gelir tabii ki. Bir de ekran kartı pinlerinin uyuşmama gibi bir durum söz konusu olur mu? Asus RX570 4GB ekran kartına sahibim.

High Power 600W 80+ GOLD diye bir ürün buldum. Sosyalde de yorumları iyi diye gördüm. Önerir misiniz? Fiyatı 1600 TL civarında şuan.

Son düzenleme:
Biraz göz gezdirdim, en iyisi DC-DC oluyor yani anladığım kadarıyla. Peki Deep Cool markası malzeme kalitesi olarak nasıldır? Tabii ki fiyatı da düşünerek aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum. Ancak fiyatına göre iyi olması işime gelir tabii ki. Bir de ekran kartı pinlerinin uyuşmama gibi bir durum söz konusu olur mu? Asus RX570 4GB ekran kartına sahibim.

High Power 600W 80+ GOLD diye bir ürün buldum. Sosyalde de yorumları iyi diye gördüm. Önerir misiniz? Fiyatı 1600 TL civarında şuan.
Öneririm hatta önceki yorumumda önerdim zaten.

Öneririm hatta önceki yorumumda önerdim zaten.

Kusura bakmayın görmemişim. High Power daha iyi diyorsanız onu alacağım. Coil whine gibi sorunlar yaşamam diye düşünüyorum. Japon üretimi malzemeler kullanılıyormuş.

High Power 600W 80+ GOLD'u sipariş verdim az önce. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Gelince tekrar yorumlarımı paylaşırım. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı