PIXEL01 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 MSI MAG A600DN 600W güç kaynağı almayı düşünüyorum, sizce nasıl, yüksek ses çıkarıyor mu ? Belli başlı kronik sıkıntıları var mı, bir de bütçeme daha iyisini bulabilir miyim?
MSI MAG A600DN 600W güç kaynağı almayı düşünüyorum, sizce nasıl, yüksek ses çıkarıyor mu ? Belli başlı kronik sıkıntıları var mı, bir de bütçeme daha iyisini bulabilir miyim?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Yeni çıkan bir güç kaynağı hiçbir yorumu yok. Onun yerine bunu öneririm. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Yeni çıkan bir güç kaynağı hiçbir yorumu yok. Onun yerine bunu öneririm. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
PIXEL01 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Ardablm dedi: Yeni çıkan bir güç kaynağı hiçbir yorumu yok. Onun yerine bunu öneririm. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Marka güvenilir mi hocam bir de ses konusunda bir sıkıntısı yok değil mi?
Ardablm dedi: Yeni çıkan bir güç kaynağı hiçbir yorumu yok. Onun yerine bunu öneririm. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Marka güvenilir mi hocam bir de ses konusunda bir sıkıntısı yok değil mi?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 Kaliteli markadır hocam NZXT. Bir sıkıntısı yok. Hatta kendi güç kaynağını satabilirsem ben de bunu alacağım.
Kaliteli markadır hocam NZXT. Bir sıkıntısı yok. Hatta kendi güç kaynağını satabilirsem ben de bunu alacağım.
PIXEL01 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 Ardablm dedi: Kaliteli markadır hocam NZXT. Bir sıkıntısı yok. Hatta kendi güç kaynağını satabilirsem ben de bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler önerin için öne bunu aldım o zaman 150TL farktan bir şey olmaz
Ardablm dedi: Kaliteli markadır hocam NZXT. Bir sıkıntısı yok. Hatta kendi güç kaynağını satabilirsem ben de bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler önerin için öne bunu aldım o zaman 150TL farktan bir şey olmaz