MSI MAG A650bn vs High Power 600W

Daha iyi ama sorun SFX yapılı olduğu için kablonun kısa gelme ihtimali, kasanın şeklinden sebep hesaplarken ikileme düştüm.
Anakart'a giden pin kablosu sorun olur mu acaba çok iyiymiş baktım incelemeler de de. Aşırı kafam yattı bu PSU'ya.

Anakart'a giden pin kablosu sorun olur mu acaba çok iyiymiş baktım incelemeler de de. Aşırı kafam yattı bu PSU'ya.

Kısa kalmazsa kablolarla alakalı bir problemin olmaz, istersen al dene, olmadı iade denersin artık.

Kısa kalmazsa kablolarla alakalı bir problemin olmaz, istersen al dene, olmadı iade denersin artık.
İncelemeler de içinden ATX aparat çıkıyormuş yetişmiyor sorunu olmayacak ama tek merak ettiğim bu küçük olduğu için High Power'dan daha nasıl iyi olabiliyor

İncelemeler de içinden ATX aparat çıkıyormuş yetişmiyor sorunu olmayacak ama tek merak ettiğim bu küçük olduğu için High Power'dan daha nasıl iyi olabiliyor

Sadece High Power'dan değil, kendi ATX boyutundaki adaşından bile daha iyi.

Kompakt boyutları iyi değerlendirdi üreticisi, sonuç gayet tatminkar.

İç yapı elemanları bunlar.

@Mrx_exe o tip kablolari tavsiye etmiyorum, performans kaybindan degil yanma riskine karsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…