Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 İşlemci i5-11400F Arkadaşlar PSU değişmeyi düşünüyorum. Yukarıda yazdığı gibi MSI A650BNL alınır mı? Voltaj dalgalanmalarında, yüksek ısılarda iyi çalışır mı? Zaten koruma sertfikaları var ama yinede sorayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025
Arkadaşlar PSU değişmeyi düşünüyorum. Yukarıda yazdığı gibi MSI A650BNL alınır mı? Voltaj dalgalanmalarında, yüksek ısılarda iyi çalışır mı? Zaten koruma sertfikaları var ama yinede sorayım dedim.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #2 Alınmaz Yüzbaşı MacTavish. Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili İyzico ile alırsan cashback var.
Alınmaz Yüzbaşı MacTavish. Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili İyzico ile alırsan cashback var.
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Alınmaz yüzbaşı mactavish. Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili İyzico ile alırsan cashback var. Genişletmek için tıkla... Enermax MSI kadar iyi bir marka değilki, sıcaklıklarda ve voltaj dalgalanmalarında iyi olduğunu pek sanmam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Alınmaz yüzbaşı mactavish. Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili İyzico ile alırsan cashback var. Genişletmek için tıkla... Enermax MSI kadar iyi bir marka değilki, sıcaklıklarda ve voltaj dalgalanmalarında iyi olduğunu pek sanmam.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #4 Soap Mactavish TR dedi: Enermax MSI kadar iyi bir marka değilki, sıcaklıklarda ve voltaj dalgalanmalarında iyi olduğunu pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Önemli olan marka değildir.
Soap Mactavish TR dedi: Enermax MSI kadar iyi bir marka değilki, sıcaklıklarda ve voltaj dalgalanmalarında iyi olduğunu pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Önemli olan marka değildir.
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Önemli olan marka değildir. Genişletmek için tıkla... Kalitedir evet ama namını falan duymadım hocam o yüzden.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Önemli olan marka değildir. Genişletmek için tıkla... Kalitedir evet ama namını falan duymadım hocam o yüzden.
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 1 Haziran 2025 #6 Çok bahsedilmemiş ama yüksek ihtimal dc-dc değil Enermax Max Pro 3. Yüksek ihtimalle grup regülasyonlu. Bu kadar önerilmeli mi bilmiyorum.
Çok bahsedilmemiş ama yüksek ihtimal dc-dc değil Enermax Max Pro 3. Yüksek ihtimalle grup regülasyonlu. Bu kadar önerilmeli mi bilmiyorum.
C Carbage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.352 Çözümler 1 1 Haziran 2025 #7 Soap Mactavish TR dedi: Arkadaşlar PSU değişmeyi düşünüyorum. Yukarıda yazdığı gibi MSI A650BNL alınır mı? Voltaj dalgalanmalarında, yüksek ısılarda iyi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Koruma sertifikaları var hocam, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Soap Mactavish TR dedi: Arkadaşlar PSU değişmeyi düşünüyorum. Yukarıda yazdığı gibi MSI A650BNL alınır mı? Voltaj dalgalanmalarında, yüksek ısılarda iyi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Koruma sertifikaları var hocam, gönül rahatlığı ile alabilirsin.