Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.532 Çözümler 5 3 Haziran 2024 #11 Havale sonrası istediğiniz gün istediğiniz kargoyla sağlamca paketler gönderirim. Kargoya gittiğimde size ulaşırım havale yaparsınız kargoyu verebilirim. Forumda referanslarım mevcut.
Havale sonrası istediğiniz gün istediğiniz kargoyla sağlamca paketler gönderirim. Kargoya gittiğimde size ulaşırım havale yaparsınız kargoyu verebilirim. Forumda referanslarım mevcut.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 4 Haziran 2024 #12 Hocam 1800TL olur mu acaba? Kargo ne kadar olur acaba?
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.532 Çözümler 5 4 Haziran 2024 #13 karambyte dedi: Hocam 1800TL olur mu acaba? Kargo ne kadar olur acaba? Genişletmek için tıkla... 1800 olur hocam. Kargo fiyatı için bir şey diyemiyorum. Ben mümkün olduğunca küçük paketlerim. Hangi ildesiniz?
karambyte dedi: Hocam 1800TL olur mu acaba? Kargo ne kadar olur acaba? Genişletmek için tıkla... 1800 olur hocam. Kargo fiyatı için bir şey diyemiyorum. Ben mümkün olduğunca küçük paketlerim. Hangi ildesiniz?
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 4 Haziran 2024 #14 Schwerer Gustav dedi: 1800 olur hocam. Kargo fiyatı için bir şey diyemiyorum. Ben mümkün olduğunca küçük paketlerim. Hangi ildesiniz? Genişletmek için tıkla... Samsun hocam.
Schwerer Gustav dedi: 1800 olur hocam. Kargo fiyatı için bir şey diyemiyorum. Ben mümkün olduğunca küçük paketlerim. Hangi ildesiniz? Genişletmek için tıkla... Samsun hocam.
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.532 Çözümler 5 6 Haziran 2024 #15 karambyte dedi: Samsun hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Tahmini 350 lira kadar tutar. Almak isterseniz yazabilirsiniz yine.
karambyte dedi: Samsun hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Tahmini 350 lira kadar tutar. Almak isterseniz yazabilirsiniz yine.